Enkeliviestit

Jokainen meistä haluaisi toisinaan jonkun paremmin tietävän kertovan mitä tehdä ja kuinka toimia.
Saatamme kääntyä ystäviemme ja läheistemme puoleen kysyäksemme neuvoa tai pyydämme enkeleiltä tai henkisiltä Mestareilta apua.


Meille ei kuitenkaan aina riitä ne enkelten viestit ja vastaukset, mitkä  saamme ikään kuin sisäisenä ohjauksena tai ajatuksena tai merkkinä elämässämme, vaan me ihmiset haluamme jotain konkreetista.
Silloin netissä toimivat enkeliviestit tai kirjakaupoista ostettavat enkelikortit voivat toimia oppainasi. Enkelikortteja on monenlaisia ja kaikki ne ovat yleensä hyviä.

Itse käytän mieluiten (näitä) suomalaisia enkelikortteja, sillä olen nähnyt kuinka näiden korttien  viestit ovat vuosien mittaan auttaneet monia ihmisiä  eteenpäin heidän henkisellä polullaan.
Usein messuilla, kun minulla on kortit mukanani, jotkut ihmiset tulevat päivän mittaan katsomaan korteista useammankin kerran enkelin viestiä. Usein tapahtuu, että ihminen saa joka kerran saman viestin, niin että hän lopulta omin käsin tarkastaa, että korttipakan  kaikki kortit ovat todella erilaisia!

Muista kuitenkin, että enkelten viestit tai enkelit eivät koskaan ratkaise ongelmiasi. Enkelten viestit voivat saada sinut näkemään asiat ehkä uudelta kannalta ja vastaavat sitä kautta kysymykseesi.
Enkelten tarkoitushan on, että kehittyisit ihmisenä, ei että pääsisit helpommalla.