Auttaako energiahoito minua?


Tämän kysymyksen esittävät useat hoitoon tulevat tai hoitoa harkitsevat. 

Jokaisella energiahoitajalla on varmasti ties kuinka paljon esimerkkejä siitä, miten erilaiset energiahoidot ovat auttaneet ihmisiä eri ongelmissa, mutta siitä huolimatta jokainen hoitoon tuleva kysyy luonnollisesti: Auttaako hoito myös minua varmasti?

Yksikään vastuunsa tunteva energiahoitaja ei kuitenkaan voi sanoa, että hänen antamansa hoito auttaa varmasti, sillä jokainen ihminen on oma ainutlatuinen yksilönsä. Tätä asiaa me energiahoito-kouluttajina painotamme myös hoitokursseillamme. Vain hoitajien rehellisellä ja realistisella suhtautumisella annettaviin energiahoitoihin, energiahoidot voivat vähitellen saavuttaa luotettavan maineen. 

Kokemus on osoittanut, että se, kuinka nopeasti ja herkästi ihminen paranee energiahoidon avulla tai ylipäätänsä hyötyy siitä, riippuu mm. seuraavista tekijöistä: 

• Ravitsemus (ravitsemuksessa saattaa olla joitain suuria puutteita)
• Halu parantua (joskus tervehtyminen voi olla alitajunalle uhka)
• Aika (jotkut asiat vievät enemmän aikaa kuin toiset)
• Kehomyrkyt (saattavat oleellisesti hidastaa / estää paranemista)
• Erilaiset ahtaumat / synnynnäiset epämuodostumat (saattavat oleellisesti hidastaa /estää paranemista)
• Vakavat vammat / sairaudet (pitkäaikaiset ja vakavat ongelmat vaativat usein todella useita hoitokertoja sekä aikaa kehon uudelleen organisoitumiseksi) 
• Ajatus- ja tunnemalli, joka estää paranemisen tai energiaparantamisen edes mahdollisuutena

Toisinaan krooninen, jopa vuosia kestänyt kipu voi hävitä yhden ainoan energiahoidon aikana. Toisinaan kipu tai ongelma taas lievenee asteittain useiden hoitokertojen aikana.
Kroonisen, vuosia kestäneen terveysongelman hoidossa useamman hoitajan yhteistyö on osoittautunut todella tehokkaaksi. Sitä kannattaa siis suositella aina, kun vain mahdollista.
Monet hoitajat tekevät mielellään yhteistyötä hoidettavan hyväksi.


Tervetuloa Ikiran kurssille!
Tarja


Kurssien aikataulut näet täältä.
Kurssihinnaston näet napsauttamalla tästä

Voit ilmoittautua kurssille täältä
Huomaathan! Vaikka energiahoidot ovatkin usein erittäin tehokkaita erilaisten fyysisten ja psyykkisten oireiden lieventäjinä, ne eivät kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten täydentävät hoitomuodot, joihin energiahoidotkin kuuluvat, toimivatkin juuri lääketieteellisen hoidon tukena. Koska energiahoidot saattavat nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkäriisi koskien mahdollista sairauttasi.