Enkelten tietoa

Moni meistä on kokenut ilmiön tai tapahtuman, jonka hän mielessään arvelee ehkä olleen enkelin kohtaamisen. Aihe koetaan kuitenkin yleensä meillä vielä niin araksi, että siitä uskalletaan puhua vain luotetuimmille ihmisille.
Eipä siis ihme, että kuvitellaan, etteivät ihmiset yleensä koe enkelten kohtaamisia. Kun muistetaan Norjan prinsessa Märtha Louisen tapaus, ei tarvitse enää ihmetellä, miksi enkeleiden kohtaamisesta ei yleensä puhuta.

Ihmiset kuitenkin tarvitsevat ja haluavat tietoa enkeleistä. Halutaan tietää, onko enkeleitä ihan "aikuisten oikeasti" olemassa, mistä tieto enkeleistä on peräisin, keitä he oikeastaan ovat, miten heitä voi havaita, miten heidän kanssaan voi työskennellä ja niin edelleen ja niin edelleen.

Olen koonnut juuri tälle Enkelisivustolle, joitakin keskeisimpiä tietoja aiheesta. Enkelit ja heidän maailmansa on kuitenkin niin laaja aihe, että näin sivuillani voin käsitellä vain pieniä murto-osioita asiakokonaisuudesta. Toivon kuitenkin, että sivut saavat sinut kiinnostumaan enkeleistä ja ymmärtämään heitä ehkä hieman paremmin.

Jos haluat oppia enemmän enkeleistä, voit osallistua Enkelikurssille.