Avainsana: aarrekartta

Aarrekarttakurssi - Toteuta unelmasi

Avainsana: aarrekartta

Aarrekarttakurssi -
kurssi unelmillesi


Tämä Aarrekattakurssi käy läpi sen, miten voit oppia
toteuttamaan toiveesi.

Opi toteuttamaan unelmasi ja tee toiveistasi totta!

Seuraavien kurssien alkamisajankohdat ja hinnan näet täältä.
Voit ilmoittautua Aarrekartan kurssille tai ilmoittaa haluavasi ostaa samantien Aarrekartan kurssipaketin täällä.


AarrekarttaAarrekartta -menetelmä on uskomaton, lähes taianomainen tapa saavuttaa se, mitä toivot ja helpommin kuin kuvitteletkaan. Se on paljon enemmän kuin ”leikkaa ja liimaa”-menetelmä, jona jotkut sitä pitävät. Sen avulla ovat jo tuhannet, elleivät sadat tuhannet, ihmiset toteuttaneet omat unelmansa. Tee sinä samoin!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Tarkemmin kurssista:

Olen pitänyt Aarrekartan™ Nettikursseja vuodesta 2006 lähtien.

Kehittämäni ainutlaatuinen Aarrekartan Nettikurssi on osoittautunut todella tehokkaaksi tavaksi oppia toteuttamaan omat unelmansa. Useat kurssilaisistani kertovat kuinka toiveet, joita heillä on ollut, toteutuvat jo ennen kuin koko kurssi on edes loppuun käyty. Kurssi on ylittänyt useimpien kurssilaisten odotukset moninkertaisesti ja se on saanut kiitosta nimenomaan siitä, että sen voi tehdä omassa aikataulussaan ja että opastus on aina henkilökohtaista.

Tämä Aarrekartan tehostettu Nettikurssi on lyhennetty ja tiivistetty versio aiemmin yli 10 vuotta pitämistäni, laajoista Aarrekartta-kursseistani.

Tämä Aarrekarttakurssi kestää 5 viikkoa ja sen aikana saat kurssilaisena joka viikko kaksi kurssikirjettä. Kurssin aikana opit tekemään itsellesi mahdollisimman toimivan Aarrekartan. Kurssikirjeet tehtävineen opettavat sinua tekemään itsellesi toimivan Aarrekartan ja antavat sen lisäksi sinulle tietoa Aarrekartan toimimisen periaatteista

Aarrekartan Nettikurssin tehtävät voit tehdä joko kurssin aikana tai vasta jälkeenpäin.
Kurssi on henkilökohtainen ja voit aina kysyä, mikäli jokin asia tuntuu sinusta epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin. Jokainen suorittaa siis kurssin omassa tahdissaan ja vaikka useimmat suorittavat kurssin todella intensiivisesti tehden päivittäin tehtävät, kuluu toisilta kurssin suorittamiseen pidempi aika.

Kurssin jälkeen voit ja tulet todennäköisesti tekemään vielä useita Aarrekarttoja itsellesi toteuttaaksi toiveesi todeksi.

Sinun ei tarvitse matkustaa minnekään, vaan voit työskennellä kaikessa rauhassa kotonasi. Sinun ei myöskään tarvitse näyttää tai kertoa omista toiveistasi kenellekään.

Kurssi on ennen kaikkea käytännönläheistä ja henkilökohtaista opastusta Aarrekartan teossa, eikä käsittele niinkään  Aarrekartan teoriaa. Kurssin sisältö on kuitenkin esimerkiksi yleisiä netissä ja lehdissä julkaistuja Aarrekartan teko-ohjeita monipuolisempi ja syvempi.

Tavallisilla viikonloppu-kursseilla aika tuntuu aina loppuvan kesken. Kurssin loppuessa moni huokaa:" Voi, kun tätä olisi ollut vielä pari päivää, tämä on niin mielenkiintoista."

Yhtenä syynä Aarrekartan Nettikurssin suosioon on ollut varmasti se, että kurssilla ei todellakaan ole kiire. Voit opetella tekemään Aarrekarttaasi vaikka vuoden tai voit tehdä sen 5 viikon kurssimme aikana.
Sinun ei myöskään tarvitse näyttää tai kertoa omista toiveistasi kenellekään.

Läsnäolokursseilla on varsin tavallista, että kaikki eivät tee Aarrekarttaansa todellisista toiveistaan, vaan jostain, jonka he kokevat hyväksytymmäksi. Oikea Aarrekartta tehdään sitten kotona kurssin jälkeen. Nettikurssilla tätä ongelmaa ei ole. Voit itse kertoa tai olla kertomatta toiveistasi juuri sen verran kuin itse haluat.

Koska kurssi on henkilökohtainen, voit kysyä aina mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai tarvitset lisäapua. Kurssin aikana sinulle kertyy oma Aarrekartan työkirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin.

Itsenäiselle ja kiireiselle ihmiselle nettikurssi on upea mahdollisuus oppia Aarrekartan teko silloin, kun itsellä on siihen aikaa paneutua.


Halutessasi itse oppia ohjaamaan Aarrekartta -kursseja, osallistu Aarrekartta Ohjaaja -koulutukseen.