Avainsana: aarrekartta

Aarrekartan Kouluttaja | IKIRA

AARREKARTTA KOULUTTAJA / OHJAAJANyt voit opiskella Aarrekartta Ohjaajaksi
etäkurssilla kotonasi!

Opiskele uusi innostava ja antoisa ammatti

Aarrekartta Ohjaaja -kurssi sekä hinnan näet täältä.

Aarrekartta -kouluttajan/-ohjaajan ammatti on innostavaa ja palkitsevaa työtä ihmisten parissa. Antamalla ihmisille mahdollisuuden hallita paremmin elämäänsä ja tulevaisuuttaan voit antaa heille suurenmoisen lahjan.

Voit siis opiskella Aarrekartta Ohjaajaksi kotonasi niin, ettei sinun tarvitse matkustaa minnekään! Voit opiskella juuri silloin, kun sinulla on aikaa ja tarmoa siihen.

Aarrekartta -kouluttajana ja koulutusten kehittäjänä olen pitänyt erilaisia Aarrekartta- ja Aarrekartta Kouluttaja- kursseja vuodesta 2006 alkaen.
Lisää Aarrekartta-menetelmästä toiveiden toteuttajana voit lukea Aarrekartta-sivulta .

Minulla on ollut lukuisia Aarrekartta-kurssilaisia sekä viikonloppu- että nettikursseilla ja olen oppinut niin käytännön työssäni, kuin pedagogisten / psykologisten opintojeni perusteella, mitkä asiat saavat Aarrekartan™ toimimaan.

 ************

Aarrekartta Ohjaaja -koulutus kestää usein noin 4 kuukautta, ihan sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa paneutua opiskeluun. 
Silloin saat uuden koulutusosion noin kerran viikossa.

Haluessasi voit saada Aarrekartta Ohjaaja -kurssin sisällön samantien kerralla ja opiskelet omassa tahdissasi.
Monet pitävät tästä mahdollisuudesta🥰.

Koulutuksen aikana saat kattavan tietopaketin Aarrekartta-menetelmästä, sen prosesseista sekä sen, miten menetelmä opetetaan muille.

Aarrekartta Ohjaaja -koulutus sisältää paitsi teoriaa myös harjoitustehtäviä ja tarkistuskysymyksiä opitusta sekä itsenäisen kotona tapahtuvan opiskelun.
Aarrekartta Ohjaaja koulutusosion jälkeen kurssiin kuuluu myös kaksi ohjattua, itsenäisesti pidettavä  Aarrekartta-harjoituskurssia.

 ************

Kurssilla tulet saamaan myös ainutlaatuisen, kirjoittamani Aarrekartta Kurssilaisen Työkirjan, jota voit hyödyntää omilla  Aarrekartta -kursseillasi. 

Aarrekartan Nettikurssille osallistuminen ennen Aarrekartan Ohjaaja -kurssia on edellytys Ohjaajakurssille osallistumiselle, sillä se antaa sinulle omakohtaisen kokemuksen kurssilaisena.

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu.

Jos sinulla on ilmoittautua  kurssille tai lisää kysyttävää kursseista, niin voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. yhteystiedot

Kurssin sisältö

- kattava kirjallinen kurssimateriaali
- neljän erityyppisen Aarrekartta-mallin ohjeistus
- Aarrekartta Kurssilaisen Työkirja
- perusteellinen opetus/harjoittelu -ohjeet
- yksilölliset etätehtävät ja niiden yksilöllinen läpikäynti
- todistus Aarrekartta Ohjaaja -koulutuksesta
- tuki myös koulutusajan jälkeen
- alv-eritelty kuitti kurssimaksustaTervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja