Avainsana: aarrekartta

Aarrekarttakurssi - Toteuta unelmasi

Avainsana: aarrekartta

AARREKARTTA KOULUTTAJA / OHJAAJA


Haluatko oppia opettamaan muille ihmisille sen,
miten toimiva Aarrekartta tehdään?


Nyt voit opiskella Aarrekartta Ohjaajaksi
etäkurssilla kotonasi!

Opiskele uusi innostava ja antoisa ammatti

Seuraavat Aarrekartta Ohjaaja-kurssit sekä hinnat näet täältä

Ilmottaudu kurssille tästä!


Aarrekartta -kouluttajan/-ohjaajan ammatti on innostavaa ja palkitsevaa työtä ihmisten parissa. Antamalla ihmisille mahdollisuuden hallita paremmin elämäänsä ja tulevaisuuttaan voit antaa heille suurenmoisen lahjan.

Minulta on usein kysytty, enkö voisi muuttaa kurssejani etäkursseiksi, jotta myös muualla kuin Helsingissä asuvat voisivat osallistua kursseilleni. Siksi muutin myös Aarrekartta Ohjaajan -kurssit etäkursseiksi.
Voit siis opiskella Aarrekartta Ohjaajaksi kotonasi niin, ettei sinun tarvitse matkustaa minnekään! Voit opiskella juuri silloin, kun sinulla on aikaa ja tarmoa siihen.

Aarrekartta -kouluttajana ja koulutusten kehittäjänä olen pitänyt erilaisia Aarrekartta- ja Aarrekartta Kouluttaja- kursseja vuodesta 2006 alkaen.
Lisää Aarrekartta-menetelmästä toiveiden toteuttajana voit lukea Aarrekartta-sivulta .

Minulla on ollut lukuisia Aarrekartta-kurssilaisia sekä viikonloppu- että nettikursseilla ja olen oppinut niin käytännön työssäni, kuin pedagogisten / psykologisten opintojeni perusteella, mitkä asiat saavat Aarrekartan™ toimimaan.

 ************

Aarrekartta Ohjaaja koulutus kestää noin 4 kuukautta   aivan sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa paneutua opiskeluun. 
Koulutuksen aikana saat kattavan tietopaketin Aarrekartta-menetelmästä, sen prosesseista sekä miten menetelmä opetetaan muille.
Aarrekartta Ohjaaja -koulutus sisältää paitsi teoriaa myös harjoitustehtäviä ja tarkistuskysymyksiä opitusta sekä itsenäisen kotona tapahtuvan opiskelun.
Saat uuden koulutusosion noin kerran viikossa, sen jälkeen, kun ilmoitat opiskelleesi edellisen osion. Koulutuksen aikana voimme olla myös puhelinyhteydessä, mikäli haluat.
Aarrekartta Ohjaaja koulutusosion jälkeen kurssiin kuuluu myös kaksi ohjattua, itsenäisesti pidettavä  Aarrekartta-harjoituskurssia.

 ************

Kurssilla tulet saamaan myös ainutlaatuisen, kirjoittamani Aarrekartta Kurssilaisen Työkirjan, jota voit hyödyntää omilla  Aarrekartta -kursseillasi. 

Aarrekartan Nettikurssille osallistuminen ennen Aarrekartan Ohjaaja -kurssia on edellytys Ohjaajakurssille osallistumiselle, sillä se antaa sinulle omakohtaisen kokemuksen kurssilaisena.

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu.

Voit ilmoittautua  kurssille sähköpostilla  täältä.

Jos sinulla on lisää kysyttävää kursseista, niin voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. yhteystiedot

Seuraavien kurssien alkamisajankohdat näet täältä

Kurssin sisältö

- kattava kirjallinen kurssimateriaali
- neljän erityyppisen Aarrekartta-mallin ohjeistus
- Aarrekartta Kurssilaisen Työkirja
- perusteellinen opetus/harjoittelu -ohjeet
- yksilölliset etätehtävät ja niiden yksilöllinen läpikäynti
- todistus Aarrekartta Ohjaaja -koulutuksesta
- tuki myös koulutusajan jälkeen
- alv-eritelty kuitti kurssimaksustaTervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja