12 Chakran ja Chakrahoidon Nettikurssi

Chakrakurssin voit aloittaa, kun haluat.chakrat


Chakran nettikurssi hinnan näet täältä.

Tämä Chakrakurssi on kattava kurssi chakroista ja niiden vaikutuksista hyvinvointiin. Kurssin tarkoituksena on opettaa sinulle ennen kaikkea paitsi omien chakrojesi hallintaa, myös samalla toisten ihmisten chakrojen hoitamista.

Käytyäsi tämän Chakrakurssin, tiedät kaiken tietämisen arvoisen chakroista ja chakrajärjestelmästä. Samalla, kun hoidat chakroja, opit hoitamaan myös kehon auraa, sillä aura liittyy oleellisesti chakrohin.
Tarkemmin Chakra-kurssista:

Tämä Chakrakurssi antaa sinulle tietoa kehon 12 chakrasta.

Kurssiosiot voit myös halutessasi kuunnella. Kurssikirjeet antavat sinulle jonkin verran tietoa siitä, mihin energian aistiminen perustuu, mutta ennen kaikkea ne sisältävät selväaistimisen harjoitteluohjeita.
Opit siis itse kurssien aikana harjoitustehtävien avulla aistimaan energiaa eri tavoin.

Chakrakurssin saat nykyään netistä, sähköpostitse. Kurssin sisältö on sama kuin aiemmin 60 -sivuinen Chakra-kirjani. Se on nyt kirjan tekstit ja myös äänitteenä. Kurssikirjeet antavat sinulle tietoa sekä 3., 4. että 5.ulottuvuuden chakrajärjestelmistä ja chakroista.

Chakrakurssilla opit muun muassa:
- Mitä ja millaisia eri chakrat oikeastaan ovat
- Miten voit tunnistaa eri chakrat ja niiden tilan
- Millaisilla erilaisilla tavoilla voit hoitaa peruschakroja ja
  miten voit aktivoida omia chakrojasi
- Miten voit työskennellä korkeampien chakrojesi parissa ja
  mitä hyötyä niistä on
- Miten voit hoitaa omaa sekä toisen ihmisen auraa
- Mitä ovat 3., 4. ja 5.ulottuvuuden chakrat ja chakrajärjestelmät

Kurssikirjeet ovat kaikki äänitettyjä ja voit siis kuunnella ne vaikkapa kännykkäsi tai tablettisi kautta. Kurssiosioihin sisältyy myös meditaatioäänitteitä sekä vapaaehtoisia tehtäviä. Tehtävät voit tehdä joko kurssin aikana tai vasta jälkeenpäin.

Chakrakurssisi on henkilökohtainen ja voit kysyä aina, mikäli jokin asia tuntuu sinusta epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Kurssin aikana opit tunnistamaan, hoitamaan, aktivoimaan omat peruschakrasi, jolloin voit hoitaa itseäsi voimaan paremmin. Opit myös samalla hoitamaan ja tasapainottaamaan toisten ihmisten peruschakroja sekä auraa.
Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaalista oma Chakratyökirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin.

Tällä Chakrakurssilla opit muun muassa itse päättelemään, mikä tai mitkä päächakroista tarvitsevat milloinkin huomiotasi sekä mikä chakroista on vahva ja mikä heikko. Kurssin päätteeksi saat analyysikysymykset, joiden vastauksien avulla voit vielä varmistaa itsellesi, miten vahvoja/ heikkoja osa chakroistasi ovat.
Samoin kuin kaikkien muidenkin Ikiran kurssien jälkeen, voit halutessasi saada kirjallisen todistuksen kurssistasi.

Kun chakramme ovat tasapainossa, voimme huomattavan hyvin. Sen vuoksi chakrojen ymmärtäminen sekä niiden hallinta on niin tärkeää.
Chakrojesi kautta näet omaan sisimpääsi ja todelliseen itseesi. Se antaa sinulle entistä paremman mahdollisuuden omaan henkiseen kasvuusi sekä omaan henkiseen kehitykseesi.

Itsenäiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa sinulle mahdollisuuden oppia chakrahoito silloin, kun sinulla itselläsi on siihen aikaa paneutua.

Voit ilmoittautua kurssille täällä

Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!
TarjaToimittaja Salla Vuolteenaho haastatteli minua chakrahoidosta syyskuussa 2013 Ylellä. Tässä on keskustelua 7 peruschakroista. Halutessasi voit kuunnella haastattelun Ylellä (aiheesta Liikuntatunnit).Halutessasi voit kuunnella haastattelun Ylellä (aiheesta Liikuntatunnit).
https://areena.yle.fi/audio/1-2040213