Avainsana: eläinkommunikaatio

Eläinkommunikoinnin Nettikurssi

Haluatko oppia puhumaan "eläintä"?


Tiedätkö, mitä eläimesi sinulta haluaa?
Ihmetteletkö toisinaan, mitä eläimesi yrittää sinulle kertoa?
Haluatko oppia ymmärtämään paremmin eläimiä?

Opi kommunikoimaan eläinten kanssa tavoilla,
joita eläimet ymmärtävät!


Seuraavien kurssien alkamisajankohdat ja hinnan näet täältä.
Voit ilmoittautua kurssille täällä.


Theo3kk


Tarkemmin Eläinkommunikoinnin kurssista:

Eläinkommunikointia tapahtuu koko ajan ihmisten ja eläinten välillä sekä saman tai eri eläinlajien kesken.
Kommunikointi tapahtuu useilla eri tavoilla ja on täysin luontaista.

Eläinkommunikointi tapahtuu muun muassa kehon kielen, äänen ja erilaisten tunne- ja ajatusaistimusten muodossa. Esimerkiksi kotisi eläimet aistivat koko ajan, mitä puhut, mitä mietit ja millainen on olosi ja samanaikaisesti sinäkin poimit heidän viestejään ehkä tiedostamattasi.

Tämän Eläinkommunikoinnin Nettikurssin tavoite on opettaa sinulle yksinkertaisella tavalla kommunikoimaan eläinten kanssa.

Kurssi kestää 6 viikkoa ja saat joka viikko kurssipaketin, joka sisältää paitsi jonkin verran teoriatietoa eläimistä ja niiden kommunikaatiotavoista, myös harjoitustehtäviä. Opit kurssin aikana juuri harjoitustehtävien kautta kommunikoimaan eläinten kanssa.
Tehtävät voit tehdä joko kurssin aikana tai vasta jälkeenpäin.

Kurssi on henkilökohtainen ja voit aina kysyä, mikäli jokin asia askarruttaa sinua kurssin aikana.

Kurssin aikana tulet saamaan ohjeet, joiden avulla voit:
  • Oppia tietämään, mitä eläimesi todella haluaa
  • Oppia kommunikoimaan eläinten kanssa tavoilla, joita he voivat ymmärtää
  • Ymmärtää, millainen on eläimen todellinen persoonallisuus
  • Oppia ehkäisemään eläimen ei-toivotun tai aggressiivisen käyttäytymisen
  • Oppia tunnistamaan eläimen mahdolliset psyykkiset tai fyysiset ongelmat

Eläinkommunikoinnin Nettikurssille osallistuminen ei vaadi etukäteistietoja tai -taitoja. Voit olla joko eläinhoidon ammattilainen tai vasta-alkaja.
Uskon, että myös eläinhoidon ammattilaiset voivat hyötyä tästä kurssista,sillä kurssi perustuu omiin kokemuksiini eläinten kanssa kommunikoinnista sekä käytännön tietooni eläinten energiahoidosta.
Harjoittelusi jälkeen voit mahdollisesti tehdä myös vieraiden eläinten kanssa kommunikointia työksesi tai osana työtäsi.

Itsenäiselle ihmiselle tämä Eläinkommunikoinnin Nettikurssi antaa mahdollisuuden opetella eläinkommunikaation perustaidot silloin, kun hänellä itsellään on siihen aikaa paneutua.

Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä
Voit ilmoittautua kurssille  sähköpostilla täältä

Aloitetun kurssin kurssimaksua ei palauteta.
Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu.

Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja

Miten minä opin kommunikoimaan eläinten kanssa


Oma osaamiseni eläinten kanssa kommunikointiin perustuu lapsuuteeni ja teini-ikään, jolloin vartuin enemmän tai vähemmän eläinten parissa. Kotonamme oli paljon erilaisia kotieläimiä ja osa eläimista tuotiin meille käytöshäiröiden vuoksi lopetettavaksi (äitini oli eläinlääkäri). Eläimet kuitenkin jäivät yleensä meille ja kuukauden tai parin kuluttua ne voitiin antaa uuteen perheeseen, jolloin niiden käytöshäiriö oli poistunut.

En oikeastaan koskaan ole pitänyt kovin erikoisena sitä, että "koulutin" lapsena näitä erilaisia eläimiä, sillä juttelin ja oleskelin niiden kanssa luonnostani muutenkin. Makasin kiukkuisen persialaiskissan vieressä ja odotin mitä se milloinkin tekisi. Luin läksyjä ääneen hevoselle vain jotta se tottuisi minun ääneeni ja juoksin kilien kanssa kilpaa.

Minulla on ollut vuosien aikana useita "omia" eläimiä, mutta vasta nyt viimeisen airedalen-pennun hankittuamme ymmärsin, kuinka vahva eläinkommunikaatiotaitoni on. Ymmärsin myös, että minun tulisi antaa tämä taito eteenpäin heille, joilla sitä ei vielä ole.
Eläinkommunikaation taito on nimittäin aivan luontainen kaikille ihmisille. Uskon, että jokainen ihminen, joka on kiinnostunut eläimistä, oppii sen. Se opitaan ennen kaikkea oman kokemuksen kautta, mutta tietysti ohjeet, teoriatiedot ja käytännön neuvot nopeuttavat taitoasi ymmärtää eläimiä paremmin.

Huomatessani, että eläinkommunikaatio oli minulle itsestäänselvää, perehdyin asiaan vielä lukemalla asiaa käsitelevää kirjallisuutta. Opin paljon esimerkiksi kemiallisista prosessista eläinkommunnikoinnin yhteydessä. En kuitenkaan rasita kurssilaisiani kaikella sillä teoriatiedolla, mitä olen lukenut ja opiskellut, vaan pidän tämän Eläinkommunikointi-kurssin käytännönläheisenä ja yksinkertaisena. Sellaisena kuin sen itse aikoinani opin eläimiltäni.

Kiitäen opettajiani

Ananias -papukaijaa
Valko -gerbiiliämme
Pörrö -marsuani
Marita -hevostani
Käkriäinen -sikaamme
Kuningatar -kuttuamme
Lumikki -lammastamme
Peni-, Titi-, Bobi-, Valppi-, Marat-, Aija-, Vili- ja Theo -koiriani
sekä Mirri- ja Sähikäinen -kissojani
sekä monia, monia muita eläinopettajiani
Tarja