Haluatko sinä löytää Sielunkumppanisi?

Kurssi sinulle,
joka et enää jaksa olla yksin

Oletko kyllästynyt oleman yksin tai lyhyisiin pikasuhteisiin?
Oletko valmis löytämään elämääsi kumppanin?
Oletko valmis näkemään vaivaa löytääksesi hänet, jonka ansaitset?
Haluatko oppia tietämään kuinka voit löytää itsellesi Sielunkumppanisi?
Jos vastaat näihin kysymyksiin myöntävästi,
NIIN...

Tervetuloa Sielunkumppani Nettikurssille !

Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä
Ilmoittaudu kurssille

valkoinenruusu.jpg

Tarkemmin kurssista:

Jokainen meistä haluaa rakastaa ja olla rakastettu ja useimmat meistä haluavat myös jakaa elämänsä toisen ihmisen kanssa niin suruineen kuin iloineenkin.

Kuitenkin tänä päivänä yhä useammat saavat todeta, että aika kuluu, eikä sitä oikeaa vain kuulu tulevaksi. Kuluu viikkoja, kuukausia ja vuosia ja tuntuu kuin kaikilla muilla olisi jo kumppani, vain itse on jäänyt yksin.

Voit kuitenkin itse vaikuttaa tilanteeseen. Voit itse kutsua Elämänkumppanin elämääsi halutessasi.

Tämä Sielunkumppani -kurssi antaa sinulle tietoa ja "työkaluja" siihen, miten voit kutsua Sielun- tai Elämänkumppanin elämääsi, miten valmistautua kohtaamaan ja miten voit kohdata hänet. Kurssi auttaa sinua myös oivaltamaan, miten saat suhteen toimimaan ensitapaamisten jälkeen.

Sielunkumppani Nettikurssi on syntynyt siitä tarpeesta, mikä on usein erilaisilla kursseillani tullut esille. Ihmiset ovat kysyneet minulta neuvoja, miten voisi tehokkaimmin kutsua kumppanin elämäänsä ja antamani neuvot ovat useimmiten auttaneet heitä.

Niinpä Sielunkumppani -kurssilla käytetäänkin paljon niitä erilaisia menetelmiä ja sovelluksia, jotka ovat osoittautuneet toimivimmiksi. Tämä kurssi perustuu pitkälti päämäärätietoiseen prosessiin, jossa hyödynnetään muun muassa psykologian, Fengshuin sekä Aarrekartan periaatteita. Kurssilla käytetään myös hyödyksi erilaisia sosiaalisia analyyseja sekä affirmaatiotekniikoita.

Tämä Sielunkumppani Nettikurssi kestää 6 viikkoa ja saat kurssikirjeen kerran viikossa. Kurssi on henkilökohtainen, eikä tieto kurssilaisista välity minnekään muualle.

Sielunkumppani Nettikurssillasi ei ole oikeastaan mitään tiettyä aikataulua, milloin sinun pitäisi tehdä erilaiset kurssitehtävät. Voit tehdä kurssitehtävät kurssin aikana tai kurssin jälkeen. Voit lukea kurssikirjeet ja tehdä tehtävät silloin, kun sinulla itselläsi on siihen aikaa.

Reilusti yli puolet Sielun- tai Elämänkumppani -kurssilaisista on löytänyt kurssin aikana tai välittömästi sen jälkeen kumppanin elämäänsä. Joten jo siitä voi päätellä, että tämä menetelmä todella toimii, silloin kun siihen todella panostaa.

Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä

Voit ilmoittautua kurssille  sähköpostilla täältä

Tarja Miettinen
p.050 431 4966

Palautetta kurssilaisilta

*****************

Kiitos meiltä molemmilta kurssistasi!
Oli ihanaa, että otit meidät molemmat kurssille ja teit meille "oman" kurssin. Meille molemmille siitä oli niin paljon apua, että meistä sinun kannattaisi kyllä ottaa se vakiokurssiksi.
Olimme silloin kurssin alussa niin kuin kerroin lähellä eroamista. Oli kaikenlaista isompaa ja pienempää asiaa, miksi tuntui, että olisi parempi lähteä pois suhteesta.
Kurssin aikana asiat selkiintyivät ja tuli tunne, että yritetään vielä, koska meillä on kuitenkin niin paljon  hyvääkin suhteessamme. Se asioiden pisteytys ja hajauttaminen oli todella silmiä avaava ja sai meidät molemmat näkemään asiat uudella tavalla.
kiitollisena uutta kohti
"Maija ja Matti"

******************
Kiitos Tarja,
Tämä kursi on ollut todella mielenkiintoinen ja välillä rankkakin. Ehkä suurin anti on ollut se, että olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin. Tiedän mitä haluan, miten yleensä käyttäydyn miesten kanssa, millaisia miehiä vedän puoleeni jne. Hyvin vapauttavaa on ollut päästää irti entisistä, negatiivisista suhteista, jotka eivät enää palvele minua, joista en saa mitään ja jotka eivät ole minulle hyväksi. Olen todella tullut enemmän tietoiseksi itsestäni ja käyttäytymismalleistani.
 
Itse asiassa olen tavannut jonkun. No en vielä fyysisesti mutta jokunen viikko sitten alettiin lähetellä toisillemme viestejä (nettipalstalla). Hän vaikuttaa mielenkiintoiselta ja täyttää hyvin monet kriteerini… En tiedä onko hän tuleva sielunkumppanini mutta ehdottomasti annan tälle tilaisuuden.
 
Huomaan muutenkin että vedän nykyisin puoleeni miehiä kuin magneetti. Kaverini sanoikin että aina sä vedät noita miehiä puoleesi. Yleensä ne ovat huomattavasti minua nuorempia… Itse asiassa yksi kriteereistäni on tavata nuorekas tai minua nuorempi henkilö. Olen itse erittäin nuorekas ja ihmiset aina arvioivat ikäni huomattavasti alakanttiin.

Kiitos tuhannesti kurssistasi ja toivon sinulle kaikkea hyvää ja ihania valoisia kesäpäiviä!
 
Ilmoitan sinulle kun olen löytänyt sielunkumppanin!
M

******************
Moi Tarja!
Haluaisin kiittää sinua ihanasta kurssista! Kurssi loppui ennen kesää minun osaltani, ja tammikuussa tapasin nykyisen poikaystäväni. Hauskaa kun pari päivää sitten katsoin aarrekarttataulua ja muuta matskua mitä häneen liittyen tehtiin---Hän on juuri minun unelmani!
Aivan ihanaa! Olen ollut sinkku yli 10 vuotta ja tuntui etten millään tapaa ketään minulle oikeaa, ja nyt Rakas on enemmän kuin edes osasin unelmoida.
Kiitos paljon sinulle! Ja ihanaa kesää!

******************
Terveisiä muutaman vuoden takaa. Haluan kertoa sinulle nyt elämästäni, siis siitä, mitä tapahtui sielunkumppanikurssini jälkeen.
Kurssin aikana ja heti sen jälkeen olin todella innokas ja toiveikas. Olin varma, että nyt elämäni Mies- isolla M:llä - tulee heti elämääni. Ja tulihan niitä : ) Tuli niin paljon, että ystävänikin jo ihmettelivät, että mikä minuun oikein oli mennyt ja” kuinka se nyt tuolla tavalla”! Ensimmäisen kerran elämässäni tunsin olevani oikea nainen, jota haluttiin ja katsottiin pidempäänkin. Kyllä oli ihanaa! Minä menin ja nautin!
Sitten vähitellen intoni alkoi kuitenkin laantua. Taisi tulla iän rajoitukset jo vastaan (!)ja aloin katsoa vähän enemmän vakavissani seuralaisiani. Oikeastaan vasta siinä vaiheessa luin kurssikirjeesi paremmin. Kävin kurssin ikään kuin ominpäin uudelleen. Päivä ja kirje kuukauden ajan.
Sitten lähdin työstämään asiaa uudelleen. Ymmärsin kurssia paljon paremmin tällä toisella kertaa. Tein kaikki tehtävät uudestaan, enkä nyt pitänyt mitään kiirettä.
Tämä ”oma kurssini” päättyi viime lokakuussa.  Tapasin sen aikana miehen, joka vastaa  niitä odotuksia, jotka olin kirjoittanut ylös. Seurustelumme on nyt jatkunut yli puoli vuotta ja olemme uskomattoman onnellisia.
Uskon, että ilman tätä kurssia en olisi koskaan kokenut sitä, miltä tuntuu olla oikea Nainen. Se oli kokemus, joka jokaisen naisen tulisi kokea!  Kokemus opetti minua arvostamaan itseäni aivan uudella tavalla sekä nykyistä suhdettani. Uskon todella, että meidät on tarkoitettu yhteen.
Aurinkoisin terveisin  R

******************
Kiitos kurssista. Mulle se oli tosi hyvä. Heti alussahan silloin, kun olin ilmoittautunut tapasin J…n, mutta se ei sitten onnistunutkaan. Olin vähän mörkkinä kun tuntui, että huonosti alkoi enkä oikein uskonut koko kurssiin. Sitten tammikuussa tapasin O..n ja meillä synkkasi tosi hyvin heti alusta. Luin moneen kertaan ohjeet siitä tapaamisesta, etten mokaisi ihan heti itse ja en tiedä oliko siitä apua vai mistä, mutta meillä menee tosi hyvin. Ne ominaisuudet jotka kirjoitin, ne pitää ihan paikkansa, vaikkei olisi uskonut O..sta kun ekan kerran tavattiin. Kiitos kiitos kiitos kurssista! S H

******************
Hei Tarja, 
Lupasin palata kertomaan sinulle sitten kun  ( ja jos jotain tapahtuu) No, meni tässä vähän aikaa, kun elämässäni tapahtui sitten monta asiaa yhtä aikaa. Kurssin jälkeen sain ihan niin kuin sanoit paljon yhteydenottoja. Pidin Hän on -listani mielessäni ohjeesi mukaan ja pidin pintani ja löysinkin juuri sellaisen ihmisen, jonka tiesin olevan olemassa minua varten. Joten ohjeesi toimivat ainakin minun kohdallani, vaikka en aina ihan jaksanut uskoa. Nyt on elämä kuitenkin pelkkää nannaa oman kullan kainalossa .
Joten kiitos sinulle kurssista. Palaan asiaan ehkä vielä myöhemmin. Mukavaa Uutta Vuotta!  M P

******************
Todella mahtava kurssi tämä, vaikka oikeastaan  tajusin vasta jälkeenpäin miten mahtava se oli. Huomasin, että olin seurustellut aikaisemmin  minulle ihan sopimattomien miesten kanssa ja epäonnistunut tietysti. Nyt kun itse tajusin millaisen miehen oikeastaan tarvitsen ja tahdon, niin jopas sellainen löytyikin!
Nyt on olo kuin kissalla kermakupilla. Kiitos sinulle tästä, kurssista ja sen oppiläksyistä. Niin - ja kärsivällisyydestä ; )
Onnellista joulunalusaikaa! K R

******************
Kiitokset mahtavasti kurssista! Olen oppinut paljon. Olen edelleenkin yhteydessä netissä tapaamaani mieheen.. katsotaan miten meidän käy!
;)Ihanaa loppuvuotta, S

******************
Kiitos paljon kurssista!
Opin sen myötä todella paljon itsestä ja siitä, mitä toivon kumppanilta. Tajusin myös, että olen katsonut miehissä vääriä asioita ja löysin jopa itsestäni syyn sille. 
Kerroin sinulle kivasta miehestä, jonka löysin noin kk sitten . Olemme jooganneet, lenkkeeilleet jne sen jälkeen ahkerasti ja meillä synkkaa todella hyvin. Tästä tulee varmasti jotain pidempää ja parempaa kuin aikaisemmista suhteista. Olo on todella onnellinen. Siitä kuuluu kyllä kiitos tälle kurssille :)
Mukavaa talven jatkoa! K

******************
Lupasin palata asiaan, kun ja jos löydän Elämääni sieluni kumppanin.
Aikaa tässä meni, melkein 9 kuukautta kurssista (18.1. 2012), mutta sitten tapasin Elämäni ihmisen. Olemme nyt yhdessä ja onnellisia. Ihana asia oli kun hän näki sielunkumppanitauluni hän heti tiesi mitä se kuvasi! Vaikkei edes minun siskoni sitä heti huomannut.
Kirjoitan sitten taas kuulumisiani.
onnellisin terveisin M L

******************
Kiitos sinulle Tarja tästä kurssista. Olen oppinut itsestäni paljon tällä kurssilla ja ymmärrän nyt miksi aiemmat miessuhteeni ovat epäonnistuneet niinkuin ovat. Vikaa oli tietysti meissä molemmissa, mutta a en edes tiennyt mitä itse etsin. Nyt kun tiedän mitä haluan ja mitä voin tarjota toiselle ihmiselle, uskon, että löydän juuri SEN OIKEAN ihmisen.
Kiitos sinulle vielä kerran  hyvästä ohjauksesta ja kurssista.
Kauniita kesäpäiviä sinulle toivottaen R S

******************
Haluan kertoa sinulle, kuinka uskomatonta, mutta totta on , että tämä todella, ihan oikeasti toimi minun kohdallani. Kävin ensiksi Aarrekartta-kurssin ja se antoi paljon, mutta ei tuntunut ihan riittävän elämäni suurimman toiveen toteuttamiseen. Tunnuin tapaavani aina vain vääränlaisia miehiä.
Tämä kurssi sai minut ymmärtämään paremmin , mitä voin tehdä ja  miten voin kutsua sielunkumppanini elämääni.
Ehkäpä joku toinenkin rohkaistuu minun esimerkistäni. Onnen voi todella kutsua elämäänsä!
Vietin viime joulun elämäni miehen kanssa ja odotan  nyt vauvaa!
Kiitos sinulle ja opastuksestasi.  Lämpimin terveisin P K

******************
Tämä kurssi antoi minulle, yli 50 vanhallepiialle, vielä rohkeutta yrittää. Nyt toivon, että jokainen uskaltaisi ottaa tämän askeleen ja uskoisi kuten niin kauniisti kirjoitit, ettei koskaan eikä milloinkaan ole liian myöhäistä tavata elämänkumppaniaan. Tiedän nyt, että minun kumppanini odotti minua kaikki nämä vuodet! Ehkä ei ollut tarkoitus, että olisimme tavanneet aikaisemmin. Koitamme nyt elää kaikki hukkaamamme vuodet takaisin ja rakastamme toisiamme aivan valtavan paljon. Kiitos sinulle, Tarja, vielä kerran tästä sielunkumppani kurssista ja siunausta elämääsi. Kauniita syyskesän hetkiä sinulle! S P

******************
Kiitos sinulle tuhannesti! En tiedä olisinko ilman neuvojasi ikinä uskaltanut edes tutustua Artoon. Olemme nyt olleet yhdessä kaksi kuukautta ja hän ehdotti kihloihin menoa!!!!!!
Kiitos sinulle vielä  kiitos , kiitos , kiitos  T M

******************
Minusta tuntuu, etten tiennyt tätä ennen mitään seurustelusta tai miten miehen kanssa edes jutellaan. Menimme Mikan kanssa niin nuorena avioon, ettei sitä kai ehtinyt edes opetella silloin. Tuntui ihan hullulta mennä silloin pääsiäisenä sinne risteilylle, kun ei ollut koskaan ollut. Ja paljon muutakin ihan uutta olen tehnyt. Mutta ihan niin kuin sanoit, kyllä elämä on paljon hauskempaa nyt. Sitä omaa kultaa ei vielä ole löytynyt, mutta ehdokkaita riittää.  Terveisin R L<

******************
Kiitos sinulle tästä kurssista. Niin vain tässä taitaa käydä, että en ehdi käydä tätä kurssia loppuun , kun löysin jo oman sielunkumppanini . Tai taisi hän pikemminkin löytää minut.
Joka tapauksessa kiitos sinulle. Tämä kurssi auttoi minut näkemään asioita uudelta näkökannalta. S M

******************
Lähtiessäni keväällä tälle kurssille lasteni patistamana en uskonut tästä olevan mitään hyötyä. Olinhan ollut leskenä kohta 10 vuotta, enkä oikein edes tiennyt haluanko enää uutta parisuhdetta. Lapset kyllä tiesivät paremmin! Olen nyt todella onnellinen, sillä olen löytänyt elämääni ihmisen, jonka kanssa voin jakaa arjen ja elämäni. Tuntuu kuin olisin saanut toisen mahdollisuuden. Kiittäen S V 

******************
Ensimmäinen Joulu yhdessä oman rakkaan kanssa on takana ja  olen niin valtavan onnellinen! En enää edes  uskonut, että olisi vielä mahdollista kohdata toinen, vaikka niin aina toivoinkin.
Tahdon kiittää sinua Tarja tästä kurssista sydämestäni. Voin kertoa nyt, että joskus  kurssin aikana kirosin sinut ja koko kurssin alimpaan h..n kattilaan. Kurssi oli todella rankka ja tuntui, että joutui katsomaan itseään muiden silmin. Se auttoi ymmärtämään mitä olin tehnyt väärin ja miksen ollut tavannut omaa kultaani.
Sanoinkin siskolleni , että tämän kurssin pitäisi olla pakollinen kaikille vanhoillepiioille ja -pojille!
Rakkaudellisin Uuden Vuoden toivotuksin A T<

******************
Kirjoitan tässä monen kuukauden jälkeen. Kurssihan loppui viime joulukuussa ja sen jälkeen tuli kaikenlaista kiirettä elämään, enkä ole ehtinyt kertoa mitä sitten tapahtui.
Tapasin tammikuussa yhden ihan mukavan miehen, jonka kanssa ollaan vähän niin kuin seurusteltu. En tiedä vielä tuleeko siitä mitään vakavaa, kun on aika iso ikäero ja muuta semmoista.
Se, mikä minusta on ollut kaikkein ihmeellisintä tässä kurssissa, on että olen nyt ensimmäistä kertaa elämässä itsevarma. Aikaisemmin olin sellainen arka hissukka ja pelkäsin aina mitä muut sanovat. Kurssi sai minut näkemään itseni uudella lailla ja ilmeisesti muut näkevät minut samalla lailla! Olen nimittäin huomannut, että paljon enemmän ihmisiä tulee juttelemaan minulle ja luottaa minuun. Ja se on vaan siitä syystä, että en enää arastele ja mene niin kuin piiloon.
On tosi ihanaa, että voi olla ihan sellainen kuin on. Jotenkin minusta nyt tuntuu, ettei ole niin hirveän tärkeää enää edes löytää sitä sielunkumppania. Onhan se tietysti kiva, jos sellainen tulisi, mutta paljon tärkeämpää on tämä, että on itseensä tyytyväinen.
Kurssi oli todella tarpeellinen minulle. Ei ehkä ihan sillä tavalla kuin kuvittelin - vaikka eihän sitäkään koskaan tiedä : D Iloisin terveisin  L R