Selvänäön, selväkuulon, selvätunnon ja selväaistimisen kurssit


Selväaistimisen kurssin voit aloittaa, kun haluat.


Selväaistimisen kursseja on kaksi:
- Peruskurssi, josta alempana on tarkempi selostus
- Jatkokurssi, josta voit lukea tarkemmin täältä

Selväaistimisen kurssin hinnan näet täältä.


aistiharha.jpgTarkemmin Selväaistimisen Peruskurssista:

Selväaistimisen peruskurssilla voit oppia
näkemään ja tuntemaan sekä muuten aistimaan
 elämänenergian eli praanan, Ki:n.

Olen itse aistinut energian eri tavoin varmaan koko ikäni ja pidin aiemmin itsestään selvänä, että kaikki ihmiset tekevät niin. Vasta alkaessani opettaa energiahoitoja muille, oivalsin, että kaikki eivät näe / aisti tai eivät oivalla aistivansa energiaa.

Usein ihmiset kyllä aistivat energian, mutta eivät vain usko tai eivät oikein oivalla aistivansa sitä. Selväaistimisen kyky eli kyky aistia energiaa kehittyy luonnostaan jokaiselle, mutta useimmat tarvitsevat hiukan neuvoja tuon kyvyn sisäistämiseen ja kehittämiseen.

Uskon, että moni ihminen, varsinkin he, jotka tekevät energiahoitotyötä hyötyvät tästä kurssista. Kurssi perustuu omiin kokemuksiini ja tapoihini aistia energiaa. Olen harjoitellut huvikseni, aikani kuluksi, lähes koko ikäni energian havaitsemista eri tavoin ja elämäni varrella oppinut toisilta ihmisiltä asiasta lisää.

Selväaistimisen Peruskurssin saat samantien 6 osan kurssin.
Kurssiosiot voit myös halutessasi kuunnella. Kurssikirjeet antavat sinulle jonkin verran tietoa siitä, mihin energian aistiminen perustuu, mutta ennen kaikkea ne sisältävät selväaistimisen harjoitteluohjeita.
Opit siis itse kurssien aikana harjoitustehtävien avulla aistimaan energiaa eri tavoin.

Äänitetyt harjoitustehtävät voivat varsinkin alussa helpottaa harjoitteluasi.
Kurssi on henkilökohtainen ja voit kysyä aina, mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaaleista oma Energian aistimisen työkirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin. 

Olen tehnyt tämän Selväaistimisen Nettikurssin niin, että se sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin vaikkapa kokeneellekin energiahoitajalle, joka haluaa oppia näkemään ja tuntemaan elämänvoimaenergiaa, Chi:tä. Selväaistimisen kurssillani et opi mitään mikä olisi sinulle vahingollista. Taito aistia energiaa on täysin luonnollinen kyky, joka vain paranee harjoitusten myötä.

Itsenäiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa mahdollisuuden opetella energian aistimisen silloin, kun hänellä itsellään on siihen aikaa paneutua.


Voit ilmoittautua kurssille  sähköpostilla täältä

Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja


Kurssilaisten palaute Energian aistimisen Nettikurssista:

Aivan uskomatonta, että tällainen kurssi on olemassa! Olen etsinyt tällaista kurssia todella kauan, mutta en voinut kuvitellakaan, että joku voisi tehdä tällaisen kurssin verkkokurssina! Kurssi on todella kattava ja opettava. Olen saanut paljon tietoa kaikesta siitä, mitä olen kokenut jo aikaisemmin, mutta mitä kukaan ei osannut minulle selittää. Kiitos tästä kurssista!
Anne  8.2015

Tämä kurssi oli enemmän kuin mitä lupasi. Harjoitukset ovat olleet avartavia ja mikä parasta saa tehdä siinä tahdissa kuin itse haluaa.
Sirpa 8.2015

Kyllä näkee, että opettaja on asialla kurssin tekemisessä : ) Ensin asia selitetään , siten tehdään harjoitus ja sitten vielä kerrataan. Kyllä siinä oppii tällainenkin joka ei mitään aisti. Lisäksi arvostan siitä, että kurssi on juuri sitä, mitä lupaakin eikä kurssiin ole sisällytetty mitään "ylimääräistä"
Marja-Liisa 9.2015

Todella antoisa nettikurssi. Suosittelen .  
Veera 8.2015

Hyvä kurssi jokaiselle, joka haluaa oppia tuntemaan, näkemään , haistamaan tai kuulemaan energiaa. Paljon oli tuttua, mutta harjoitukset vahvistivat jo opittua ja kyllähän sitä uuttakin tuli harjoitusten myötä. Suosittelen.
Pentti 9.2015

Pidin kurssista, koska pystyin kysymään sinulta aina, kun jokin asia mietitytti. niin kuin ne värit. En tehnyt kaikkia harjoituksia kun en ehtinyt, mutta niin kuin sanoit, niin eihän ne vanhene.
Milla 9.2015