ENKELTEN TEHTÄVÄ
eli
Mihin enkeleitä tarvitaan?

Enkelit ovat täällä auttaakseen meitä ihmisiä yksilöinä ja ihmiskuntaa ylipäätänsä nousemaan materialismin ja tietämättömyyden suosta. He ovat se kanava, minkä avulla niin yksittäinen ihminen kuin yhteisötkin voivat saavuttaa henkisen päämääränsä, paluun takaisin ykseyteen, nyt vain tiedostavina ja tietoisina.

Ponnistellessaan yksin maalisten vaikeuksiensa keskellä ihminen usein helposti kadottaa oman henkisen päämääränsä. Hän keskittyy toimeentuloonsa, hyvinvointiinsa ja kilpailuun kanssaihmistensä kanssa. Elämän suuremmat kuviot ja päämäärät jäävät usein sivuseikaksi. Maalliset huolet, murheet, kiintymykset ja olosuhteet saavat meidät unohtamaan oman henkisen alkuperämme ja olemassaolomme.
Ihmisellä saattaa vain olla epämääräisen paha olo tai kaipaus jonnekin; tunne, jota hän ei itsekään oikeastaan ymmärrä. Ulkopuolisesta saattaa näyttää, että toisen asiat ovat ”kunnossa”, mutta siitä huolimatta tämä on onneton.

Tällöin enkelit voivat auttaa häntä ymmärtämään elämän syvemmän merkityksen. He auttavat, nostavat, tukevat ja eheyttävät ihmistä hänen ponnisteluissaan löytää oma henkinen tiensä.

Huomioitavaa kuitenkin on, että enkelit eivät koskaan tee ratkaisuja ihmisen puolesta. He eivät nuhtele, suutu tai arvostele häntä hänen valinnoistaan. He tukevat ihmistä tämän tehdessä oikeita ratkaisuja elämässään, lohduttavat epäonnen tai surun kohdatessa ja katsovat surullisina vierestä, kun ihminen erehtyy.

Saatuaan yhteyden enkeleihin ja enkelten maailmaan ja noudattaessaan heidän hienovivahteista ohjaustaan ihmisellä on kuitenkin mahdollisuus vähitellen muodostaa yhä vahvempi yhteys enkelivoimiin ja sitä kautta löytää oma henkinen tiensä.


Lämmöllä
Tarja