ENKELIALTTARI
ja
sen rakentaminen

Olet ehkä joskus nähnyt vaikkapa jossain vierailulla kauniin pikku pöydän, jolla kynttilä, ehkä kukkia ja enkelin kuva tai pikku enkelikoriste. Olet ehkä hiukan ihmetellyt sitä mielessäsi, rohkeamatta kuitenkaan kysyä siitä, sillä se on usein ihmisen yksityistiloissa.

Mikäli olet nähnyt tällaisen pikku pöydän tai vaikkapa lipaston, jonka päälle on harkiten aseteltu kukkia, kynttilä ja mahdollisesti vaikkapa kiviä ja enkelikoriste, voi olla, että olet nähnyt juuri enkelialttarin.

Samalla tavoin kuin useilla meistä on työpöytämme tehdessämme työtä, voimme omistaa myös "työpöydän" enkelten kanssa työskentelyyn.

Tämä työpöytä on usein alttarin tapainen taso, joka voi olla pieni pöytä, hylly, lipaston päällys tai vaikkapa pieni jakkara. Peitä enkelialttarisi kauniilla liinalla ja aseta sen päälle kynttilöitä, enkelipatsas ja/tai -kuvia, enkelikortit, kiviä, kukkia ja vaikkapa vesimalja - kaikkea sellaista, jonka tunnet yhdistävän sinut enkeleihin.

Kynttilän palaessa enkelialttarillasi, voit ajatella rukouksesi ikään kuin jatkuvasti elävän ja kulkeutuvan enkelisi luokse. Usein enkelialttari saattaa helpottaa yhteydenpitoasi enkelten kanssa.

Toisinaan voit myös laittaa vaikkapa edesmenneen tai syvissä vaikeuksissa olevan lähimmäisesi kuvan enkelialttarille, pyytääksesi enkeleitä auttamaan häntä niin kuin se hänelle on parasta.


Lämmöllä
Tarja