Enkelihoitaja koulutus

Sinulle, joka tahdot auttaa lähimmäistäsi


 

Enkelihoitajan koulutus, Enkeli Nettikurssin jälkeen.
Enkelihoitajan koulutuksen hinnan täältä.Enkelihoitaja-koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia enkeleistä enemmän ja oppia tekemään myös enkelihoidon itsellesi ja muille.
Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia itsenäisenä enkelihoitajana, mutta se on vain mahdollisuus ja monet käyvätkin kurssin oman henkisen kehityksensä tähden.

Kurssi soveltuu jokaiselle, joka on kiinnostunut enkeleistä ja on valmis oppimaan heistä lisää.

Enkelihoitaja-koulutus edellyttää, kun haluat, että olet joko käynyt Enkeli Nettikurssin tai että olet aiemmin tutustunut Ikiran muilla enkelikursseilla.
Kurssi ei edellytä sinulta varsinaisia ennakkotaitoja, mutta kylläkin avointa mieltä ja ahkeruutta.

Enkelihoitaja-kurssilla opit tekemään turvallisesti enkelihoidon niin itsellesi, toiselle ihmiselle kuin ihmisryhmällekin ja opit avautumaan Enkelivalolle ja – tiedolle.

Enkelihoitaja -kurssi kesti aiemmin noin kaksi kuukautta.
Nykyään tämä nettikurssi on sisällöltään aivan sama kuin sen, jonka olen pitänyt läsnäolokurssillani yli 15 vuoden aikana. Kurssi muodostuu sekä kurssimateriaalista että ohjatuista harjoituksista.

Enkelihoito-kurssisi, voit mahdollisesti saada myös Enkeleitteni kanssa kaukovirityksesi.


Joidenkin mielestä Enkelihoitaja -koulutus ei ole mahdollista nettikoulutuksen kautta. Minä itse opin Enkelihoitaja -koulutuksen enkeleiltä ja luin erilaiset enkeleitä koskevat tiedot erilaisista kirjoista ja kirjoituksista. Siksi tiedän, että Enkelihoitaja-koulutus on mahdollista oppia myös muuten kuin lähiopetuksena.

Koulutuksen sisältö on periaatteessa sama kuin läsnäolokurssilla pitämieni Enkelihoitajakurssien sisältö.
Tulet saamaan sähköpostitse samantien Enkelihoitaja-kurssipaketin. Kurssi-osiot ovat erilaisia; niihin sisältyy muun muassa enkelimeditaatioita, erilaisia ohjattuja enkelihoitoharjoitteita ja audioita. Kurssiin sisältyy myös ohjeet enkelikanavoinnista sekä monipuolinen tietomateriaali enkeleistä ja heidän maailmastaan yleensä sekä työskentelystä heidän kanssaan.
Kurssin päättyessä voit saada todistuksen Enkelihoitaja-koulutuksestasi.

Koulutuksen jälkeen voit osallistua ystäviesi kanssa enkeli-iltoja, joissa voit jutella enkeleistä ja voit halutessasi antaa enkelihoitoja.

Tietoa Enkelihoidosta ja Enkelisivuston voit nähdä.

Olen kirjoittanut tämän Enkelihoitaja-kurssikirjan nimenomaan Enkelihoitaja-kurssiani varten. Kirjaa ei ole erikseen myytävänä,vaan sen saa ainoastaan kurssiltani.
Enkelihoitaja-kurssikirja on, samoin kuin kaikki kirjoittamani kurssikirjat, tiivis tieto-ja oppikirja. Se ei sisällä kauniita kuvia, mutta sitäkin enemmän kauniita asioita : )
enkelihoitajakirja

Enkelihoitajakurssin sisältöä:

-Yleistietoa enkelistä sekä enkelitiedon lähteet
-Enkeleiden havaitseminen
-Henkinen hierarkia sekä enkelihierarkia
-Oma enkeli /Suojelusenkeli /Omat enkelit / Maaenkelit
-Rukous - meditaatio enkelityöskentelyssä
-Energiahoidon perusteet ja enkelihoito
-Enkelihoidon teko itselle ja muille
-Mihin Enkelihoito perustuu; milloin sitä käytetään ja milloin ei
-Henkisyyden ja henkisen kehityksen merkitys hoitotyössä
-Henkiset apuneuvot enkelihoidossa
-Hoitajan vastuu ja vastuun rajat
-Enkelikanavointi
-Saat myös erikseen Enkeliviestit.

Ilmoittaudu haluamallesi kurssille sähköpostilla. Yhteystiedot

Tervetuloa tutustumaan Enkelten Maailmaan!

Tarja Miettinen
Aiemmin  Enkelihoitaja-koulutuksessa olleiden mielipiteitä koulutuksesta:


Kurssi vastasi odotuksiani enemmän kuin ikinä olisin osannut odottaa. Kurssiaika on kasvattanut minua ennen kaikkea ihmisenä, antanut minulle itsevarmuutta ja opettanut minua siinä millainen minä aivan oikeasti olen henkisenä ihmisenä.

Kurssi oli ihana ja sitä jää ikävä. Kurssi käynnisti ja sai paljon aikaan ja moni asia lähti siitä liikkeelle.

En odottanut kurssilta mitään erityistä, mutta se antoikin hyvin paljon. Sen avulla ja kautta olen saanut rauhan ja itsevarmuutta elämääni. Ihanaa on ollut, että loin yhteyden omaan enkeliini ja muihin enkeleihin.

Kurssi muutti koko elämäni ja ajatusmaailmani. En ymmärrä, miten olen edes pärjännyt tätä ennen ilman enkeleitä! Harmittaa vain, että kurssi päättyi jo. Mutta me tapaamme varmaan vielä yhteistapaamisissa!

Kurssi vastasi odotuksiani kaikin puolin. Olin kuullut, että kurssisi ovat asiapitoisia ja sitä tämäkin oli. Siitä huolimatta se oli myös henkinen. Oli ihana oppia paljon uusia asioita ja saada harjoitella hoitoja muille.

Enkelit ja henkimaailma yleensäkin tuntuu nyt läheisemmältä ja sitä odotinkin. Kurssi antoi rauhaa, tasapainoa, iloa itsestä ja muista. Ennen kaikkea koen, että sain yhteyden omaan enkeliini ja muihin enkeleihin. Ymmärrän miten enkelit toimivat ja mitä he ovat ja voin auttaa muitakin ihmisiä.