Enkelihoitaja-koulutus

Sinulle, joka tahdot auttaa lähimmäistäsiSeuraavien kurssien alkamisajankohdat ja hinnan näet täältä.
Voit ilmoittautua kurssille täällä.

Enkelit ovat aina meidän jokaisen vierellämme, vaikkemme ehkä huomaakaan sitä, sillä heidän tehtävänään on auttaa meitä eheytymään. Kun ihminen itse syystä tai toisesta ei pysty saamaan tietoista yhteyttä enkeleihin eikä pysty edes ojentamaan kättään heidän suuntaansa, voi enkelihoitaja auttaa häntä olemalla välittäjänä enkelten maailman ja hoidettavan välillä.

Tietoa siitä mitä Enkelihoito on.Enkelihoitaja-koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia enkeleistä enemmän ja oppia tekemään myös enkelihoidon itsellesi ja muille.
Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia itsenäisenä enkelihoitajana, mutta se on vain mahdollisuus ja monet käyvätkin kurssin oman henkisen kehityksensä tähden.

Kurssi soveltuu jokaiselle, joka on kiinnostunut enkeleistä ja on valmis oppimaan heistä lisää. Kurssi edellyttää, että olet joko käynyt Enkeli Nettikurssin tai että olet muuten tutustunut enkeleihin. Kurssi ei edellytä sinulta varsinaisia ennakkotaitoja, mutta kylläkin avointa mieltä ja ahkeruutta.

Enkelihoitaja-kurssilla opit tekemään turvallisesti enkelihoidon niin itsellesi, toiselle ihmiselle kuin ihmisryhmällekin ja opit avautumaan Enkelivalolle ja – tiedolle.

Enkelihoitaja -kurssi kestää noin kaksi kuukautta.
Kurssi muodostuu sekä itsenäisesti opiskeltavasta kurssimateriaalista että ohjatuista harjoituksista.
Koulutus tapahtuu henkilökohtaisena nettikoulutuksena.
Koulutuksen aikana tai sen jälkeen sinun on mahdollista osallistua vapaaehtoiseen enkelihoito-iltaan, jolloin teemme hoitoharjoituksia ja enkelimeditaatioita. Tämä enkelihoito-ilta vahvistaa ja varmistaa taitosi välittää enkelten energiaa kauttasi muille.

Joidenkin mielestä Enkelihoitaja -koulutus ei ole mahdollista nettikoulutuksen kautta. Minä itse opin Enkelihoitaja -koulutuksen enkeleiltä ja luin erilaiset enkeleitä koskevat tiedot erilaisista kirjoista ja kirjoituksista. Siksi tiedän, että Enkelihoitaja-koulutus on mahdollista oppia myös muuten kuin lähiopetuksena.

Koulutuksen sisältö on periaatteessa sama kuin läsnäolokurssilla pitämieni Enkelihoitajakurssien sisältö.
Tulet saamaan joka viikko sähköpostitse Enkelihoitaja-kurssipaketin. Kurssipaketit ovat erilaisia; niihin sisältyy muun muassa enkelimeditaatioita, erilaisia ohjattuja enkelihoitoharjoitteita ja audioita. Kurssiin sisältyy myös ohjeet enkelikanavoinnista sekä monipuolinen tietomateriaali enkeleistä ja heidän maailmastaan yleensä sekä työskentelystä heidän kanssaan.
Kurssin päättyessä tulet saamaan todistuksen Enkelihoitaja-koulutuksestasi.

Koulutuksen jälkeen voit osallistua enkeli-iltoihin, joissa teemme enkelihoitoja.

Olen kirjoittanut tämän Enkelihoitaja-kurssikirjan nimenomaan Enkelihoitaja-kurssiani varten. Kirjaa ei ole erikseen myytävänä,vaan sen saa ainoastaan kurssiltani.
Enkelihoitaja-kurssikirja on, samoin kuin kaikki kirjoittamani kurssikirjat, tiivis tieto-ja oppikirja. Se ei sisällä kauniita kuvia, mutta sitäkin enemmän kauniita asioita : )
enkelihoitajakirja

Enkelihoitajakurssin sisältöä:

-Yleistietoa enkelistä sekä enkelitiedon lähteet
-Enkeleiden havaitseminen
-Henkinen hierarkia sekä enkelihierarkia
-Oma enkeli /Suojelusenkeli /Omat enkelit / Maaenkelit
-Rukous - meditaatio enkelityöskentelyssä
-Energiahoidon perusteet ja enkelihoito
-Enkelihoidon teko itselle ja muille
-Mihin Enkelihoito perustuu; milloin sitä käytetään ja milloin ei
-Henkisyyden ja henkisen kehityksen merkitys hoitotyössä
-Henkiset apuneuvot enkelihoidossa
-Hoitajan vastuu ja vastuun rajat
-Enkelikanavointi

Enkelihoitaja-kurssin jälkeen voit halutessasi kouluttautua myös Enkeli-Kouluttajaksi. Tänä päivänä heitä tarvitaan entistä enemmän.

Kurssimme ovat pääsääntöisesti Helsingissä, jollei muuta ole mainittu.
Seuraavien enkelikurssien aikataulut näet täältä.
Kurssien hinnat näet täältä.
Ilmoittaudu haluamallesi kurssille tai varaa aikasi enkelihoitoon sähköpostilla. Yhteystiedot

Tervetuloa tutustumaan Enkelten Maailmaan!

Tarja Miettinen
Aiemmin  Enkelihoitaja-koulutuksessa olleiden mielipiteitä koulutuksesta:


Kurssi vastasi odotuksiani enemmän kuin ikinä olisin osannut odottaa. Kurssiaika on kasvattanut minua ennen kaikkea ihmisenä, antanut minulle itsevarmuutta ja opettanut minua siinä millainen minä aivan oikeasti olen henkisenä ihmisenä.

Kurssi oli ihana ja sitä jää ikävä. Kurssi käynnisti ja sai paljon aikaan ja moni asia lähti siitä liikkeelle.

En odottanut kurssilta mitään erityistä, mutta se antoikin hyvin paljon. Sen avulla ja kautta olen saanut rauhan ja itsevarmuutta elämääni. Ihanaa on ollut, että loin yhteyden omaan enkeliini ja muihin enkeleihin.

Kurssi muutti koko elämäni ja ajatusmaailmani. En ymmärrä, miten olen edes pärjännyt tätä ennen ilman enkeleitä! Harmittaa vain, että kurssi päättyi jo. Mutta me tapaamme varmaan vielä yhteistapaamisissa!

Kurssi vastasi odotuksiani kaikin puolin. Olin kuullut, että kurssisi ovat asiapitoisia ja sitä tämäkin oli. Siitä huolimatta se oli myös henkinen. Oli ihana oppia paljon uusia asioita ja saada harjoitella hoitoja muille.

Enkelit ja henkimaailma yleensäkin tuntuu nyt läheisemmältä ja sitä odotinkin. Kurssi antoi rauhaa, tasapainoa, iloa itsestä ja muista. Ennen kaikkea koen, että sain yhteyden omaan enkeliini ja muihin enkeleihin. Ymmärrän miten enkelit toimivat ja mitä he ovat ja voin auttaa muitakin ihmisiä.