Enkelipäiväkirja

Monet kertovat minulle upeista ja ihanista enkelikokemuksistaan.
Usein vain käy niin, että kokemukset unohtuvat tai haalistuvat ajan myötä.
Jo ihan siksi Enkelipäiväkirja olisi hyvä olla olemassa. Sen avulla huomaat helpommin, että jotain todella tapahtuu.

Enkelipäiväkirjaksi käy sinänsä mikä tahansa vihko. Usein kuitenkin on mukava valita Enkelipäiväkirjaksi jokin erityisen kaunis ja puhutteleva vihko. Kirjoita päiväkirjaasi vaikkapa kuukauden ajan kaikki enkelikokemuksesi niin pienet kuin suuretkin. Muista kirjoittaa myös päivämäärä ja miltä kokemus sinusta tuntui sekä milltä sinusta tuntui jälkeenpäin.

Tulet todennäköisesti huomaamaan, kuten niin moni ennen sinua, että enkelit kyllä toimivat ja heidän toimintansa näkyy elämässämme lähes jatkuvasti. Me emme vain tule kiinnittäneeksi asiaan huomiota.

Enkelipäiväkirjasi kautta enkeliyhteytesi vahvistuu ja opit todennäköisesti uusia tapoja havaita ja pitää yhteyttä enkelisi kanssa. Myöhemmin lukiessasi enkelimerkintöjäsi saat niistä lohtua ja uskoa elämääsi.
Käyttäessäsi esimerkiksi samanaikaisesti vaikkapa Oman Enkelisi Viestikortteja luodaksesi vahvemman yhteyden Omaan Enkeliisi on Enkelipäiväkirjasta sinulle todella paljon hyötyä. Siitä näet päivä päivältä oman henkisen kulkusi askeleet.
Jos yhdistät Enkelipäiväkirjaasi vielä Kiitollisuuspäiväkirjan(kirjoitat siis joka päivä kaikki ne asiat ylös, mistä voit olla kiitollinen juuri sinä hetkenä), huomaat entistä selvemmin, miten upea elämäsi oikeastaan onkaan.