ENKELIKORTIT

Kuulet myös viestit näistä enkelinkursseista


Enkelikorttien kautta voit tuntea enkelten läsnäolon selvemmin ja ne voivat myös opastaa sinua henkisellä tielläsi. Vaikka enkelit eivät koskaan ratkaise ongelmiasi, voit saada  enkelikorttien kautta uuden näkökulman asioihin.

Sain itse nämä Enkelikortit aikoinan enkeleiltä.
Enkelit auttavat meitä aina tarvitessamme apua, mutta aina emme osaa kuunnella heidän neuvojaan. Yksi keino on silloin käyttää enkelikortteja apuna. Ne puhuttelevat meitä usein syvästi.

Käytän itse näitä enkelikortteja esimerkiksi enkelikursseillani ja olen usein nähnyt, kuinka pienet enkelikortit auttavat ihmisiä heidän omassa elämässään eteenpäin.


Oman Enkelisi Viestikortit
ovat tarkoitetut sinulle,
joka haluat oppia saamaan yhteyden
Omaan Enkeliisi.Korttipakan hinta on 22 eur (sisältäen postikulut)

Viestikortit on myös äänitetty.

Voit kuunnella nyt enkelikorttien johdannon.Oman Enkelisi Viestikortit ovat matkaoppaanasi matkallasi
Oman Enkelisi kanssa.
Sain ne kerran omalta enkeliltäni kysyessäni, miten parhaiten voisin auttaa muita ihmisiä saamaan yhteyden enkeleihin.Korttien kautta enkelit ovat vahvasti kanssasi 21 päivän ajan neuvoen ja ohjaten sinua arkielämässäsi. Kortti kortilta ja päivä päivältä voit kokea, miten Enkelisi neuvoo ja tukee sinua elämässäsi.

Jo vanhastaan tiedetään, että mihin tahansa syvälliseen henkiseen muutokseen kuluu vähintään 21 vuorokautta. Siksi myös Oman Enkelisi Viestikortteja on pakassa 21 ja niissä jokaisessa on oma viestinsä sinulle.

Voit käyttää Oman Enkelisi Viestikortteja monella eri tavalla, myös tavallisten enkelikorttien tapaan kysyäksesi enkeleiltä siitä, mikä mieltäsi painaa.
Korttien mukana on ohjeet siitä, miten voit kahdeksalla eri tavalla käyttää näitä enkelikortteja.

Kortit ovat pieniä, noin pankkikortin kokoisia, jotta voit pitää päivän kortin aina mukaasi. Korteissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä kasvipohjaisia värejä ja ne on valmistettu Suomessa. Kortit ovat kauniissa samettipussissa.

Halutessasi voit saada saat samaan hintaan myös äänitteet, jotka sisältävät korttien tekstit. Näin voit kuunnella korttien viestit esimerkiksi kännykästäsi päivän mittaan.

Oman Enkelisi Viestikortit ovat olleet todella suosittuja ja niistä on tällä hetkellä myynnissä jo 6. painos.

Voit tilata omat Enkelikorttisi sähköpostilla yhteystiedot-sivulta
tai soittamalla 050 4314966/ Tarja Miettinen