Enkelikouluttaja kurssit

Sinulle, joka tahdot jakaa tietoa enkeleistä

Enkelikouluttaja kurssit ovat tällä hetkellä täynnä.

Tänä päivänä yhä useammat ihmiset tuntevat tarvetta lähestyä enkeleitä. He haluavat tietoa enkeleistä ja siitä, miten enkeleihin voi olla yhteydessä. Enkelikouluttajista, joilla on todellista tietoa enkeleistä ja joiden tieto perustuu muuhunkin kuin vain itse koettuun, subjektiiviseen kokemustietoon enkeleistä, on siksi pula.

Kun ihminen herää henkiseen etsintään, on luonnollista, että hän kiinnostuu tietämään enemmän siitä, mistä hänellä on jo jotain tietoa ja mahdollisesti kokemusta.
Enkelikouluttaja-koulutuksen tarkoituksena on syventää tietojasi ja kokemustasi enkelten maailmasta niin, että voit välittää ihmisille todellista tietoa enkeleistä ja pitää halutessasi myös enkeli-kursseja.

Enkelikouluttaja-koulutus on jaettu kahteen osaan:
Enkelikouluttaja -kurssi I ja Enkelikouluttaja -kurssi II

Enkelikouluttaja -kurssi I
on tarkoitettu sinulle, jota kiinnostaa oppia lisää enkeleistä ja ehkä myös lyhyiden enkelikurssien ja -tilaisuuksien pito. Enkelikurssien pito on kuitenkin vain mahdollisuutesi. Monet osallistuvat enkeli-koulutuksiin vain siksi, että koulutukset ovat myös oman henkisen tien ja itsetuntemuksen koulu.

Tällä kurssilla muun muassa:
- oma yhteytesi enkelten kanssa vahvistuu entisestään
- opit pitämään lyhyitä enkeli-kursseja ja -iltoja ja opit pitämään suosittuja Enkelten Maailma -kursseja
- opit uusia vaihtoehtoisia tapoja tehdä enkelihoito,
- saat neljä erilaista enkelikalenteria, joiden avulla opit hakemaan jokaisen hetken vaikuttavimmat enkelit
- tutustut lähes 100 hierarkia-enkeliin ja siihen, miten he auttavat ihmisiä
- opit ohjaamaan enkelimeditaatioita


Koulutus edellyttää, että olet käynyt Enkelihoitaja-kurssin

Enkelikouluttaja-kurssiin liittyy 10 kurssiosiota ja itsenäistä tapahtuvaa opiskelua.
Opiskelu koostuu kurssiosioiden käsiteltävistä asioista itsenäisesti opetusjakson tehdyistä harjoituksista ja tehtävistä.
Heti kurssin alussa saat kurssikirja osion, johon tehtävät ja harjoitukset perustuvat. Itsenäisen opiskelujakson aikana lähetän sinulle tehtäviä sekä harjoituksia, joiden avulla opit oppikirjan asiat syvällisemmin. Seuraavina kurssipäivinä kertaamme sitten itsenäisesti opiskelemiasi asioita ja kerrot, miten ovat nuo asiat sinusta tuntuneet.

Koulutus sisältää kattavan Enkelikouluttaja- kurssikirjan, joka on kirjallisen kurssimateriaalin perusteelliseen opetukseen ja harjoitteluun sekä meditaatioäänitteisiin. Kurssin jälkeen saat todistuksen Enkelikouluttaja-koulutuksesta.
Olen kirjoittanut tämän Enkelikouluttaja-kurssikirjan nimenomaan Enkelikouluttaja-kurssiani varten.
Kirjaa ei ole erikseen myytävänä, vaan sen saa ainoastaan kurssiltani.
Enkelikouluttaja-kurssikirja on, samoin kuin kaikki kirjoittamani kurssikirjat, tiivis tieto- ja oppikirja. Se ei sisällä kauniita kuvia, mutta sitäkin enemmän kauniita asioita : )

enkelikouluttajakirjaEnkelikouluttaja -kurssi II

Tämän koulutuksen tarkoituksena on valmistaa sinut pitämään omia Enkelihoitaja-koulutuksia ja -kursseja.

Opetus tapahtuu omaan opiskelumateriaaliin perustuen yksilöllisesti. Kurssin aikana opiskellaan itsenäisesti, mutta ohjatusti, aiheeseen liittyvää kirjallisuutta sekä valmistaudutaan ja opiskellaan harjoitusten kautta pitämään erilaisia Enkeli-kursseja.

Tämä kurssi kestää noin kolme kuukautta käsittäen useampia opetuspäivää. Opiskelusi tapahtuu siis opetuspäivinä sekä itsenäisesti kotona tapahtuvana opiskeluna ja työskentelynä.

Seuraavien kurssien alkamisajankohdat ja hinnan näet täältä.
Voit ilmoittautua kurssille täällä.

Tervetuloa opiskelemaan Enkelikouluttajaksi!

Tarja Miettinen