Voiko kuka tahansa havaita enkelin?

Kuka tahansa voi havaita enkelin, myös hän, joka ei ole koskaan ole oikeastaan uskonut heihin. Enkelten olemassaolo ei riipu ihmisen uskomisesta tai uskomatta jättämisestä.

Kuitenkin, kun tiedämme, että enkelit kuuluvat toisen tason, näkymättömän maailman olentoihin, emme voi saada heistä tietoa turvautumalla pelkästään tämän näkyväisen, konkreettisen maailman aisteihimme. Enkeleiden tunteminen ja havaitseminen on luonteeltaan toisenlaista tietoa ja tuntemusta kuin pelkästään älylliseen uteliaisuuteen pohjautuvaa pohdiskelua. Samoin kuin ei sähköäkään mitata vaa´alla, ei enkeleitäkään voi tarkastella materialismista käsin. Enkelten maailman havainnointityökalut ovat näkymättömän maailman työkaluja.

Se, miten kukin meistä havaitsee enkelin, riippuu hänen luontaisesta havaitsemistavastaan sekä siitä, mihin hän on itse valmis, toisin sanoen kuinka avoin ja ennakkoluuloton hän on.

Muutamia esimerkkejä siitä, miten enkelin voi havaita:
Voit kuulla enkelin äänen tai voit tuntea hänen kosketuksensa lohduttavana syleilynä, nopeana tönäisynä tai aavistuksen omaisena kosketuksena. Enkelin voi tunnistaa myös tuoksusta, ilmavirrasta, paineen tunnusta tai tietyistä fyysisistä esineistä, kuten höyhenistä. Enkelin voi tietenkin myös nähdä aivan päivätajuisesti, joko aivan tavallisen ihmisen hahmossa tai jonkinasteisena valo-olentona. Useimmat ihmiset kuitenkin vain tiedostavat enkelin läsnäolon ilman fyysisiä tuntemuksia.

Vain silloin kun olemme avoimia ja vastaanottavaisia, voimme saada kosketuksen enkeliin ja siksi ehkä moni onkin nähnyt enkelin juuri unessa, sillä silloin päivätajuntamme tiukat rajat eivät sido meitä.


Lämmöllä
Tarja