Enkeli peruskurssi

Enkelitiedon Peruskurssi


 

Seuraavien kurssien alkamisajankohdat ja hinnan näet täältä.
Voit ilmoittautua kurssille täällä.


Minulta oli jo kauan kysytty enkeleitä käsittelevää nettikurssia, sillä pidän nykyisin kurssini täällä Helsingissä, eivätkä kaikki pääse matkustaman tänne Suomen "syrjälle" enkelikursseilleni.

Niinpä keräsin enkelitiedon perusteet nettikurssin muotoon. Ajatuksena on siis antaa ihan perustietoa enkeleistä. Aiemmat nettikurssini, Aarrekarttakurssi ja Sielunkumppanikurssi, ovat jo aiemmin osoittaneet, kuinka kätevä ja pidetty tapa tämä on opiskella, oppia ja oivaltaa uusia asioita..

Enkeli Nettikurssi kestää 6 viikkoa ja sen aikana saat kurssilaisena  joka viikko kaksi kurssikirjettä. Kurssikirjeet antavat sinulle tietoa enkeleistä, esimerkiksi sen, miten tunnistat enkelin, keitä ovat omat enkelisi ja miten he voivat auttaa sinua, miten saat yhteyden omaan enkeliisi, ketä enkeliä voit pyytää milloinkin avuksesi ja paljon muuta.

Kurssin aikana tutustut paremmin omaan suojelusenkeliisi, omiin kummienkeleihisi sekä muihin enkeleihin. Opit omien kummienkeltesi lahjojen merkityksen sekä, miten voit saada kunakin hetkenä, menneinä tai tulevina, enkelten viestin.

Kurssikirjeisiin sisältyy myös vapaaehtoisia tehtäviä.

Tehtävät voit tehdä joko kurssin aikana tai vasta jälkeenpäin.

Enkeli Nettikurssi on henkilökohtainen ja voit kysyä aina, mikäli jokin asia tuntuu sinusta epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.


Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaalista oma Enkelikurssi työkirjasi, jota voit mainiosti hyödyntää jatkossakin. 

Huom! Vaikka tämä kurssi on varsin kattava, se ei kuitenkaan sisällöltään vastaa Enkelihoitaja- tai Enkelikouluttaja -kursseja.
Mikäli haluat myöhemmin pitää enkelikursseja tai tehdä enkelihoitoja, on tämä Enkeli Nettikurssi todella hyvä valmistavana kurssina.
Itsenäiselle ja kiireiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa mahdollisuuden käydä enkelikurssi ja oppia enemmän enkeleistä silloin, kun hänellä itsellään on siihen aikaa paneutua.
======================================================

Lue mitä muut kurssilaiset ovat kirjoittaneet Enkeli Nettikurssista:

Hei Tarja,
Suuren suuri kiitos siulle ihanasta enkelikurssista ja täytyy todeta, että näin netin välityksellä toimi mielestäni jopa vähän yllättävänkin erinomaisesti!!:) Ehdin jo hyvin tottua odottamaan maanantain ja torstain enkelimeilejä, joten hiukkasen kyllä harmittaa, että aika menikin näin nopeasti ja kurssi päättyy jo. Kurssista jäi itselle talteen todella hyvä kurssimateriaali ja olen pitkin kurssiakin palaillut vanhempiin viesteihin ja jatkossa uskon lukevani viestejä aktiivisesti uudestaan ja uudestaan käyttäen niitä apuna edetessäni enkelimaailmassa. Omalta osaltani tuntui, että aikaa ja jaksamista meditointeihin ei ollut läheskään niin paljon, kuin olisin toivonut, mutta onneksi voin tosiaan hyödyntää jatkossakin kurssimateriaalia ja yritän tehdä paremmin tuttavuutta arkkienkelien kanssa! Oma enkeli tuli mukavasti tutummaksi näiden viikkojen aikana ja tutustuminen jatkuu edelleen..:)

Lämmin Kiitos vielä ja ihanaa, aurinkoista kevättä siulle!!:)
-Satu

-----------

Hei Tarja. 
Kiitos kovasti kurssista, se on ainakin minulle ollut hyödyllinen ja opettanut enkeliasioista paljonkin.
Aion varmaankin jatkaa tavalla tai toisella enkeliasioita, kunhan tulee niiden asioiden aika. Tämä oli ensimmäinen askel.
Silloin tällöin sitä herää epäily näitä asioita kohtaan ja eilen illalla viimeksi. Kuinka ollakaan tänään aamulla löysin sitten valkoisen höyhenen.
Tosin teen siivoustyötä ja näitä höyheniä voisi sattua eteen milloin missäkin. Jännintä on kuitenkin se, että olen sitä työtä tehnyt yli kymmenen vuotta eikä höyheniä ole aikaisemmin vastaan tullut, vasta ennen kuin aloin näitä enkeliasioita hieman enemmän miettimään.
Kiitos.
Anne

-----------

Tämä kurssisi on minulle juuri sopiva ja hyvä madaltamaan kynnystä ja mahdollistamaan tutustumisen enkeleihin, sekä oikaisemaan vääriä käsityksiäni, kun minulle on ollut hankalaa moni asia, ainakin tämä näkemisen aukeaminen kun arastuttaa näin suuret asiat.

Siksi varmaan minut ohjattiin luoksesi, kun sinun jalat maassa -suhtautumisesi olisi varmaan se mitä eniten tarvitsen. Kunnioitusta on liikaakin kenties, se asettuu hieman tielle jos tarvitsisi edistyä näkemisessä ja opetella tekemään yhteistyötä enkeleiden kanssa muiden auttamiseksi. Niin, että suuri kiitos kaikesta tähänastisesta ja tulevasta avusta myös.
Siunausta, valoa ja rakkautta toivottaen,
Lilli

-----------

Sinä osaat kertoa näistä enkeliasioista sillä tavalla tavallisesti, sillä tavalla, että tavallinenkin ihminen ymmärtää ne. Ne eivät tunnu enää niin vierailta ja juhlallisilta vaan ennemminkin turvallisilta ja semmoisilta, että heiltä voi kysyä ihan tavallisia asioita.
Jotenkin sinä osaat tehdä näistä asioista hyviä eikä pelottavia.
Olen tosi iloinen, että osallistuin tälle kurssille. Minulla on nyt paljon luettavaa ja harjoiteltavaa, koska koko sinun enkelikurssisi on minun tietokoneella.
Salme

-----------

Hei Tarja,
Tämä Enkeli Nettikurssisi on ollut ihan mielettömän ihana.
Olen tutustunut ensimmäistä kertaa enkeleihin ja olen hirveän iloinen siitä. En uskonut, että tavalliset ihmiset voisivat saada näin helposti yhteyden enkeleihin ja saada heiltä apua. Minä olen saanut apua nyt enkeleiltä aina kun olen tarvinnut. Tiedän, että minun ja oman enkelini välit vain vahventuvat aikaa myöten ja etten enää koskaan ole yksin ja ilman apua.

Kiitos, kiitos, kiitos tästä kurssista <3
Tiina

-----------

Tämä nettikurssi on ollut  todella opettavainen ja antoisa. Ikävä vain, että se loppuu jo.
Olen oppinut enkeleistä valtavan paljon uutta ja paljon on varmaan vielä sulateltavaa, ennen kuin olen ymmärtänyt kaiken, mitä olet kertonut. Se, mikä mielestäni on ollut erityisen antoisaa tällä kurssilla, on että sinä kerrot enkeleistä ihan kuin mistä tahansa tavallisesta asiasta. Et pyri tekemään näistä enkeliasioista jollain tavoin ihmeellisiä ja outoja, vaan luonnollisia ja arkipäiväisiä. Et myöskään pyri nostamana itseäsi miksikään suureksi tietäjäksi tai näkijäksi. Tämä asenteesi näkyy teksteissäsi ja se tekee enkelit tavattoman paljon helpommin lähestyttäviksi.
Olen tehnyt antamasi harjoitukset sikäli kuin minulla on ollut aikaa. Perhe, työ ja harrastukseni vievät tietysti oman aikansa ja kaikkia harjoituksiasi en ole ennättänyt tehdä. Teen ne kuitenkin kurssin jälkeen, sillä uskon niistä olevan hyötyä ja iloa minulle ja perheelleni.
Tämä kurssi ja sen harjoitukset ovat jo muuttaneet minua. Olen huomannut olevani paljon rauhallisempi ja kärsivällisempi. Lisäksi olen ottanut tavakseni pyytää enkeliäni apuun hankalissa tilanteissa aina ensiksi. Voi olla, että pelkästään pieni hiljainen hetki rauhoittaa ja ratkaisee tilanteen tai sitten enkelini todella toimii silloin. Todellisuudessahan on aivan sama minkä vuoksi ongelmat ratkeavat parhaalla mahdollisella tavalla.
Monet kiitokset tästä kurssista ja ilmoitathan, mikäli kurssille tulee jatkoa. t. Maria

Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja