Voit nähdä omat Arkkienkelisi
sekä
muut syntymähetkesi enkelit

Vanhat angelologiaa(enkelitiedettä) käsittelevät kirjoitukset kertovat, että vuoden jokaisella hetkellä on omat enkelinsä. Enkelit määräytyvät kuukauden, viikon, viikonpäivän ja tunnin mukaisesti. Ajanjaksot samaten kuin enkelten nimet ovat vanhoista luetteloista, jotka ovat syntyneet tuloksena vuosisatojen tutkimuksista ja tietoisuuden kehittämisestä.
Luettelot julkaistiin ensimmäisen kerran 1700-luvulla ja ne ovat olleet sen jälkeen vain joidenkin harvojen käytössä, sillä manuaalisesti ne ovat suhteellisen kömpelöitä käyttää.

Olen koonnut nämä enkelitaulukot, niin, että niistä olisi sinulle mahdollisimman paljon hyötyä. Siten, kuin ne seuraavassa esitetty, ne on sovitettu nykypäivään.
Lähdemateriaalina olen käyttänyt muun muassa A Dictionary of Angels

Näiden muun muassa enkeleiden taulukot, kuten muihinkin enkeleiden useita asioita, perehdyt enemmän Enkelikouluttuja-kurssilla. Opit myös käyttämään tätä ohjelmaa monipuolisemmin etsiessäsi enkelten neuvoa erilaisiin kysymyksiisi.

Voit nyt katsoa alta oman syntymähetkesi enkelten nimet sekä näiden enkelten ominaisuudet.
Kirjoitusten mukaan henkilöt, jotka ovat syntyneet tiettyjen enkelten vaikutuspiirin alla, ovat näiden enkelten siunaamat ja he voivat milloin tahansa kääntyä näiden enkelten puoleen saadakseen apua. Näiden enkelten lisäksi ihmisellä on aina myös Oma Suojelusenkelinsä, niin sanottu Oma enkeli, jonka puoleen hän voi aina kääntyä tarvitessaan taivaallista apua elämäänsä.

Ja muistathan, että aina voit osoittaa pyyntösi ja kiitoksesi myös suoraan Hänelle, Ykseydelle, Jumalalle, Maailmankaikkeudelle, miksi ikinä häntä kutsutkaan.

Anna siis syntymäaikasi:


*Tunti ei pakollinen
Huom! Ohjelma toimii Firefox-, Crome - ja Explorer -selaimilla

Syntymäsi enkelit ovat: (syötä syntymäaikasi)


Lämmöllä
Tarja