Elämäni enkelit


Minulle enkelit ovat olleet tuttuja ihan pienestä lähtien.

Varhaislapsuudessani enkelit olivat minulla alituisena seuralaisena, vaikken ymmärtänytkään heidän silloin olevan enkeleitä. Minulle he olivat itsestäänselvyyksiä, aivan samoin kuin äitini, naapurit tai lemmikkieläimeni. Juttelin heille siinä kuin muillekin ja pidin itsestään selvänä, että he esimerkiksi pelastivat minut tuon tuostakin pulasta, johon olin itseni saattanut.

Myöhemmin ajatellessani lapsuuttani, olen huomannut, että enkeleilläni on kyllä ollut työtä kanssani.
Milloin hyppäsin katolta kuvitellessani osaavani lentää, milloin kiipesin sadevesitynnyriin luullen pystyväni hengittämään veden alla, milloin tipahdin viemärikaivantoon tai juoksin kilpaa linja-auton kanssa.
Äitini oli töissä suurimman osan ajasta, joten hän ei ehtinyt nähdä kaikkea, mutta kotiapulaisemme oli sitäkin enemmän kauhuissaan. Hän oli aivan varma, että ellen menehtyisi jonkin tapaturman seurauksena, niin ainakin loukkaisin itseni pahasti päivänä minä hyväänsä. Itselläni minulla oli kuitenkin luja luottamus näihin ”kaverihini”, enkä pelännyt lainkaan, että minulle voisi sattua mitään.
Ja niin minä selvisin lapsuuteni läpi ilman kummempia vaurioita pelastuen ihmeellisesti mitä erilaisimmista tilanteista.

Nuoruusvuosinani otin sitten etäisyyttä enkeleihin ja vasta opiskeltuani, avioiduttuani ja perustettuani perheen tulivat enkelit uudelleen vahvasti elämääni.
Nykyään enkelit ovat jälleen elämässäni mukana samoin kuin lapsena ja uskon, että he ovat osaltaan olleet ohjaamassa minua nykyisessä työssäni.

Oman Enkelini ansioista perustin myös oman yritykseni, IKIRAN, vastoin monien ihmisten varoituksia.
Yrityksen perustettuani sain Omalta Enkeliltäni kehotuksen kertoa ihmisille enkeleistä ja siitä, miten tärkeää on, että jokainen meistä pitäisi tietoisesti yhteyttä omaan enkeliinsä. Aloitin enkelikurssien ja enkelihoitajakurssien pidon lähes ensimmäisenä Suomessa.
Pyrin edelleen toimimaan yrityksessäni Oman Enkelini ohjauksen mukaisesti. Olen myös saanut huomata, että kuuntelemalla häntä asiat sujuvat hyvin ja aina, kun lähden innokkaasti toteuttamaan omaa tahtoani, asiat eivät sujukaan kovin hienosti.

Olen välittänyt tietoa enkeleistä kurssieni, radiohaastattelujen ja lehtiartikkeleiden kautta yli 10 vuoden ajan ja toivon, että voin välittää tietoa enkeleistä ja yhdessä heidän kanssaan kulkemisesta edelleen tulevaisuudessa.
Jos löydät sivujeni ja kurssieni kautta matkallesi lisäeväitä elämääsi, olen iloinen, sillä silloin olen toteuttanut Enkelini antaman tehtävän.

Kulkekoot enkelit rinnallasi!
Tarja Tarja Miettinen