Enkeliviestit

Jokainen meistä haluaisi toisinaan jonkun paremmin tietävän kertovan mitä tehdä ja kuinka toimia.
Saatamme kääntyä ystäviemme ja läheistemme puoleen kysyäksemme neuvoa tai pyydämme enkeleiltä tai henkisiltä Mestareilta apua.

Meille ei kuitenkaan aina riitä ne enkelten viestit ja vastaukset, mitkä saamme ikään kuin sisäisenä ohjauksena tai ajatuksena tai merkkinä elämässämme, vaan me ihmiset haluamme jotain konkreetista. Silloin netissä toimivat enkeliviestit tai kirjakaupoista ostettavat enkelikortit voivat toimia oppainasi. Enkelikortteja on monenlaisia ja useimmat niistä ovat yleensä hyviä.

Itse käytän useinmiten oman enkelini antamia viestikortteja, jotka sain itse omalta enkeliltäni Oman Enkelisi Viestikortit , sillä olen nähnyt, kuinka näiden korttien viestit ovat vuosien mittaan auttaneet monia ihmisiä eteenpäin heidän henkisellä polullaan.
Toisinaan tapahtuu esimerkiksi messuilla, kun minulla on kortit mukanani, että jotkut ihmiset tulevat päivän mittaan katsomaan korteista useammankin kerran enkelin viestiä. Usein tapahtuu silloin, että ihminen saa joka kerran saman viestin, niin että hän lopulta omin käsin tarkastaa, ovatko korttipakan kaikki kortit ovat todella erilaisia!

Muista kuitenkin, että enkelten viestit tai enkelit eivät koskaan ratkaise ongelmiasi. Enkelten viestit voivat saada sinut näkemään asiat ehkä uudelta kannalta ja vastaavat sitä kautta kysymykseesi. Enkelten tarkoitushan on, että kehittyisit ihmisenä, ei, että pääsisit helpommalla.

Sinua voi myös kiinnostaa ne viestit ja neuvot, joita henkisten Mestareitten tiedetään antaneen meille:
Löydät ne täältä

Lukemalla, mietiskelemällä ja elämällä päivittäin heidän neuvonsa todeksi, seuraat Mestareita.