Enkelitaikaa ja rukousenkeli

Onko sinulla edessäsi jotain erikoista, jonka tahtoisit onnistuvan?
Vaikkapa tärkeä koe tai tapaaminen tai vaikkapa näyttelyn järjestäminen?

Yksi mahdollisuus silloin, sen lisäksi, että pyydät enkeleitä apuun, on voimistaa pyyntöäsi rukousenkelin (tai enkelitalismaanin) ja ajoituksen avulla.

Vanhan tiedon mukaan nimittäin niin sanotut edistävät toiveet (esim. korkea arvosana, parempi suhde, menestynyt näyttely) saavat voimansa kasvavan kuun aikana.
Toisaalta rajoittavat toiveet (vähemmän töitä, irtipäästö jostain) voimistuvat vähenevän kuun aikaan.

Tietäessäsi milloin sinun tulee esittää enkelille toiveesi, sytytä kynttilä, kutsu enkeliäsi ja kerro hänelle huolesi ja toiveesi. Pyydä häntä auttamaan asiassa. Kuvittele etukäteen tilanne ja tunne, miten esimerkiksi tuossa tulevassa, tärkeässä tapaamisessa, enkelisi on koko ajan vierelläsi ja kuinka tapaamasi ihmisen enkeli hänen vierellään ohjaa ihmistään niin, että tapaaminen sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Halutessasi voit vielä vahvistaa avunpyyntöäsi vielä kirjoittamalla pyyntösi tai kiitoksesi paperille ja liittämällä rukouskoruusi (esimerkiksi rukouspallo tai -lipas) Tilanteessa, jossa sitten tarvitset enkelisi apua, ota enkelikoru uudelleen käteesi ja voit selkeämmin tuntea / muistaa, kuinka enkelisi on vierelläsi.

Voit myös laittaa autoosi tai pyörääsi enkelikorun /enkelitalismaanin suojelemaan sillä matkustavia onnettomuuksilta. Vaikkakin enkelit ovat aina mukanamme,niin me emme aina muista heidän olemassaoloaan. Enkelitalismaani auttaa meitä muistamaan, että pyydämme enkeleitä avuksemme.

Enkelikorun käyttäminen enkelitalismaanina tai rukouskoruna käydään tarkemmin läpi esimerkiksi Enkelten Maailma - kurssilla.