Enkelitaikaa ja rukousenkeli

Onko sinulla edessäsi jotain erikoista, jonka tahtoisit onnistuvan?
Vaikkapa tärkeä koe tai tapaaminen ?

Yksi mahdollisuus silloin, sen lisäksi, että pyydät enkeleitä apuun, on voimistaa pyyntöäsi rukousenkelin ja ajoituksen avulla.

Vanhan tiedon mukaan nimittäin niin sanotut edistävät toiveet (esim. korkea arvosana, parempi suhde, menestynyt näyttely) saavat voimansa kasvavan kuun aikana.
Toisaalta rajoittavat toiveet (vähemmän töitä, irtipäästö jostain) voimistuvat vähenevän kuun aikaan.

Tietäessäsi milloin sinun tulee esittää enkelille toiveesi, sytytä kynttilä, kutsu enkeliäsi ja kerro hänelle huolesi ja toiveesi. Pyydä häntä auttamaan asiassa. Kuvittele etukäteen tilanne ja tunne, miten esimerkiksi tuossa tulevassa, tärkeässä tapaamisessa, enkelisi on koko ajan vierelläsi ja kuinka tapaamasi ihmisen enkeli hänen vierellään ohjaa ihmistään niin, että tapaaminen sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Halutessasi voit vielä vahvistaa avunpyyntöäsi vielä kirjoittamalla pyyntösi tai kiitoksesi paperille ja liittämällä esimerkiksi Enkelin Kutsuja -korusi vaikka lippaasi. Tilanteessa, jossa sitten tarvitset enkelisi apua, ota enkelikoru käteesi ja Enkelin Kutsujan korusta esimeerkisi nuo Enkelin Kutsujan viesteistä enkelin tiedoista.

Voit myös laittaa autoosi tai pyörääsi enkelikorun suojelemaan siinää matkustavia onnettomuuksilta. Vaikkakin enkelit ovat aina mukanamme,niin me emme aina muista heidän olemassaoloaan. Enkeli Kutsujasi-koru auttaa sinua muistamaan, miten pyydämme enkeleitä avuksemme.

Enkeleiden tiedot ovat meille monille ihmisille todella tärkeitä. Oman Enkelisi Viestikortit voivat saada sinut ymmärtämään, mitä enkelisi sai sinut paremmin ymmärtämään. Nämä Oman Enkelisi Viestikorttit saat aina myös äänitteinä.


Lämmöllä
Tarja