Kutsu enkelit luoksesi vierailulle

Enkelit ovat aina luonamme, mutta tahtoessasi voit pyytää heitä tulemaan viiden päivän ajaksi kotiisi niin, että selkeästi koet heidän läheisyytensä. He haluavat tehdä viiden päivän vierailun luoksesi, työskennellä kanssasi ja auttaa sinua toteuttamaan kolmea toivettasi. Sen jälkeen enkelit lähtevät eteenpäin muiden ihmisten luo. Voit sopia etukäteen ystäväsi kanssa, jos haluat heidän saavan enkelit luokseen oman viiden päivän jakson jälkeen tai voit vain hyvästellä enkelit vierailun loputtua. Enkelit kyllä löytävät ne kodit, joissa heitä kaivataan..

Mitä sinun tulee tehdä halutessasi enkelit vieraaksesi:

1.Määrittele kalenteristasi se viiden päivän aika, jolloin haluat enkelit vierailulle luoksesi. Muista, että kun olet määritellyt vierailun ajankohdan, se on yhtä sitova kuin minkä tahansa vierailun sopiminen.

2.Enkelit tulevat aina täsmälleen kello 22.30 ja lähtevät täsmälleen klo 22.30.

3.Ennen enkeleiden tuloa olet valinnut sopivan huoneen tai paikan asunnostasi ja valmistanut sen seuraavasti:

1. Olet siunannut valkean kynttilän ja pannut se kynttilänjalkaan
2. Kynttilän viereen olet pannut valkean kukan (vaasissa tai kukkaruukussa)
3. Kukan ja kynttilän vieressä on mahdollisesti kirjekuori, jonka sisällä olevaan paperiin olet kirjoittanut niiden ihmisten nimet, joiden kanssa olet sopinut, että enkelit vierailevat seuraavaksi.
Toisessa kirjekuoressa on taitettu paperi, johon olet kirjoittanut kolme toivomustasi.
4. Pane omena sen kirjekuoren päälle, jossa toivomuksesi ovat.TERVETULOSEREMONIA
Sovittuna iltana olet kotona 22.30 ottamassa vastaan vieraasi.
Ennen enkelten tuloa sytytät valkean kynttilän.

Klo 22.30 avaat ulko-oven - aivan konkreettisesti - kutsuen enkelit sisään ja tervehdit heitä seuraavilla sanoilla: "Enkelit, astukaa sisään ja olkaa sydämellisesti tervetulleita. Kiitos. että tulette ja ympäröitte puhtaudellanne ja rauhallanne kaikki ne ihmiset, jotka tulevat käymään tähän paikkaan tai oleskelevat täällä. Kiitos siitä, että tulette ja siunaatte minun ja lähimmäisteni elämän harmonialla, ilolla, rakkaudella, viisaudella ja voimalla. Ja kiitos siitä, että haluatte auttaa minua toteuttamaan ne kolme toivetta, jotka ovat erityisesti sydämelläni.”

Niiden viiden päivän aikana, jolloin enkelit ovat luonasi, valkean kynttilän tulee palaa loppuun. Jos se palaa loppuun aikaisemmin, voit sytyttää uuden kynttilän, jos haluat. Jos sinulla on tapana meditoida tai rukoilla, voit olla yhteydessä enkeleihin hiljentymishetkesi aikana. Mutta tämä ei ole mitenkään edellytyksenä. Mitään muuta erityistä ei tarvitse tehdä kuin olla paikalla klo 22.30 ensimmäisenä ja viimeisenä iltana.

LÄHTÖSEREMONIA
Viidennen päivän iltana klo 22.30 avaat jälleen ulko-oven ja kiität ja hyvästelet enkelivieraasi. Jos olet sopinut ystäviesi kanssa enkelten vierailusta lue selvästi ääneen heidän nimensä ja osoitteensa. Muussa tapauksessa sano Enkeleille vain ääneen ”Kiitos” hyvästellessäsi heidät.

Iloitse enkeleiden tulosta, nauti heidän seurastaan ja kiitä heitä heidän lähtiessään! Olethan saanut heiltä uskomattoman upean lahjan.Enkelivierailu on netissä olevan tiedon mukaan peräisin saksalaiselta meediolta, Irmiltä, joka sai enkeleiltä toivomuksen saada tulla viideksi vuorokaudeksi työskentelemään yksittäisten ihmisten kanssa, auttaakseen heitä jokaista kolmen henkilökohtaisen toiveen täyttämisessä.


Lämmöllä
Tarja