Enkeliyhteys

En osaa kylliksi korostaa sitä, kuinka tärkeää on, että pidät yhteyttä enkelisi kanssa päivittäin riippumatta siitä tavasta, millä sen teet.

Voit puhua enkelisi kanssa ajatuksissasi tai ääneen, voit meditoida enkelikuvan edessä, voit rukoilla, laulaa tai vaikkapa tanssia enkelille tai hänen kanssaan!
Mitä useammin puhut enkelillesi, sitä helpommaksi yhteytesi hänen kanssaan muodostuu. Tulet huomaamaan, että enemmin tai myöhemmin koet enkelisi läsnäolon yhä selkeämmin ja saat vastaukset kysymyksiisi enkeliltäsi, sillä hän iloitsee halutessasi pitää yhteyttä.

Olet kuitenkin vastuussa omasta elämästäsi. Enkelisi on kyllä avulias, välittäen sinusta ja rakastaen sinua, mutta hän ei tee keskeneräisiä töitäsi, suorita ikäviä velvollisuuksiasi tai tuo sinulle asioita, joiden eteen et itse näe vaivaa.
Voit lukea erilaisista enkelikokemuksista täältä.

Enkeleille ei mikään ole mahdotonta, mutta tärkeätä on, että elät itse elämäsi, teet tehtäväsi ja ratkaiset ongelmasi unohtamatta enkeleitä. Silloin voit kokea enkelit vierelläsi elämäsi jokaisena päivänä ja hetkenä ... kulkien enkelten valossa.

Sain Oman Enkelisi Viestikortit omalta enkeliltäni juuri sitä varten, että ne neuvovat askel askeleelta, päivä päivältä, miten jokainen voi luoda aidon yhteyden omaan enkeliin.


Lämmöllä
Tarja