ENSIMMÄINEN TEHTÄVÄ

Totuudenetsijän ensimmäinen tehtävä henkisellä tiellään on etsiä ja kerätä tietoa, tietoa niistä tosiasioista ja laeista, mitkä vallitsevat maailmankaikkeudessa.

Mistä tietoa voi sitten saada ja mitkä ovat ne lähteet, joista henkisen tien kulkija lähtee etsimään kaipaamaansa tietoa?

Tänä päivänä tiedon lähteistä ei ole puutetta.

Kirjat, lehdet, kirjoitukset, erilaiset kurssit, toiset ihmiset ja Internet tarjoavat auliisti tietoa kaikilta elämän aloilta. Mikään tieto ei ole totuuden etsijälle tässä vaiheessa arvotonta. Hän lukee, kokee ja omaksuu tietoa laidasta laitaan. tuntuu, kuin kokonainen uusi maailma olisi avautunut hänelle. Miten paljon maailmassa onkaan tietoa , tietoa asioista, joista hän ei vielä eilen tiennyt mitään!

 -----------------

Kerätessäsi tietoa niistä tosiasioista ja laeista, mitkä vallitsevat maailmankaikkeudessa, sinun on tärkeää oivaltaa heti alusta lähtien, että kukaan ei voi opettaa sinulle Totuutta.
Tietoa voit toki saada ja sitä tarvitsetkin, koska Elämän Totuus pohjautuu tietoon.

Jos lähdet seuraamaan ketä tahansa luullen, että hän vie sinut Totuuden luo, luulet väärin. Vain sinä itse voit löytää, oivaltaa Totuuden. Muut voivat vain viitata siihen ja sen suuntaan sekä antaa tietoja, joiden avulla itse pinnistelet Totuuden luo.

Tarja