Kerro se kukkasin...

Hopeiset kukkakorut aidoista kukistaKukkakoru on hienotunteinen ja herkkä lahja. Kukkia on käytetty jo kauan hienovaraisina tunteittemme kertojina, sillä jos kuva kertookin enemmän kuin 1000 sanaa, niin kukkien sanotaan kertovan puolestaan enemmän kuin 1000 kuvaa.

Usein tuo tärkeä viesti vain kuihtuu ajan mittaan. Nyt voit antaa lahjaksi tai ostaa itsellesi aitoja kukkia, jotka eivät koskaan kuihdu.
Hopeisen kukkakorun kukat säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen. Siksi aidot hopeiset kukkakorut ovatkin maailmalla suosittuja esimerkiksi lahjoina. Kukilla ja kasveilla haluamme antaa jonkin viestin sen saajalle. Minkä viestin sinä haluaisit saada tai antaa? 


Ruusu


Punainen ruusun nuppu on rakkauden, uskollisuuden ja rohkeuden vertauskuva. Samalla ruusu on kuitenkin myös ihailun, onnittelun ja juhlan kukka.
Lue lisää ruusun merkityksestä ja näe tarkemmat kuvat korusta.

Korun hinta 25 eur.
Hinta sisältää lähetyskulut.

Korut ovat käsintehtyjä ja kukat ovat aitoja ja niinpä korut ovatkin yhtä yksilöllisiä ja ainutlaatuisia kuin jokainen kukka on. Korujen kaikki metalliosat ovat täyshopeaa.

Korut ovat tyylikkäässä korurasiassa ja niiden mukana tulee kukasta sen selostus sekä hopeinen 45cm pituinen kaulaketju.

Lähetämme korut hyvin pakattuina kirjekuoressa, joten ne tulevat suoraan kotiisi.


Nyt voit antaa lahjakorun mukana myös persoonallisen onnittelukortin. Kortti- ja tekstimallit täällä


Tilaa kukkakoru sähköpostilla yhteystiedot-sivulta

tai soittamalla

050 4314966/ Tarja Miettinen