REIKI1 ja REIKI2

Usui Reiki - hyvinvoinnin ja henkisen kehityksen edistäjä


Reiki on klassisen itsehoidon ja energiahoidon menetelmä, joka perustuu ajatukseen siitä, että olemme yhtä Kaikkeuden kanssa ja meillä on mahdollisuus elää ja toimia sen kanssa harmoniassa, tasapainossa. Energiahoidot, jotka lasketaan niin sanottuihin vaihtoehto-hoitoihin, ovat todellisuudessa vuosituhansia vanhoja hoitomuotoja.

REIKI 1

REIKI 2

Tietoa Reikikursseista

Kokemuksia Reiki-kursseista

Tietoa Reiki-hoidoista


Tutustumalla Reikiin voit kokea jotain ainutlaatuista !


Tietoa Reikistä : 

Reiki-energiahoidon "isä" on 1900-luvun alkupuolella elänyt  japanilainen Mikao Usui. Hän kehitti Reiki-menetelmän ja aloitti sen järjestelmällisen opettamisen. Reiki onkin nykyisin levinnyt ympäri koko maailman ja siitä on varsinkin länsimailla kehitetty erittäin monia erilaisia muunnoksia. 

Reikin suuri suosio perustuu pitkälti siihen, että sen oppiminen ja käyttö on helppoa, mutta kuitenkin tehokasta. Koska Reiki ei perustu mihinkään tiettyyn uskontoon tai elämänkatsomukseen, se antaa jokaiselle mahdollisuuden omaan henkiseen kasvuun hänen omilla ehdoillaan.

Reikin avulla voimme korjata jo syntynyttä epätasapainotilaa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, sairautena, masentuneisuutena jne, mutta sen avulla voimme myös edesauttaa ja ylläpitää elämämme harmoniaa.

Meillä kaikilla on synnynnäinen kyky parantaa ja käyttää elämänenergiaa. Siksi Reikin käytön oppii jokainen. 

Tervetuloa Reiki etäkurssille!
Usui Reiki -nettikurssit ja hinnat näet täältä.

Kurssini ovat nykyisin nettikursseja, jollei muuta ole mainittu.


Lämmöllä
Tarja Miettinen
Usui Reiki Master