REIKI1- äänikirja

Tämä on Mikao Usui Reiki1 -energiahoidon peruskurssin oppikirja.

Äänitin sen sinua varten.

Sama oppikirja, jonka olen tehnyt Reiki1- kurssillani, on nyt saatavana äänikirjana sähköpostiisi. Voit kuunnella Reiki1-äänikirjaasi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Kuuntelemalla Reiki1-äänikirjaa voit tuntea lähes olevasi kurssillani ja voit kuunnella Reiki1:n opetuksia milloin vain, silloin kun sinulla on aikaa.

Tämän äänikirjan avulla voit helposti sekä opiskella että kerrata Reiki1-kurssin opetukset. Reiki1-virityksen saadaksesi sinun tulee kuitenkin käydä Reiki1-kurssi.

Voit kuunnella Reiki1-opetuksia aktiivisesti opiskellen tai tausta-äänenä, niin että nämä opetukset iskostuvat alitajuntaasi. Reiki1 mukana on myös kuvat reikihoidon käsien otteista.
Voit opiskella näitä Reikin kädenotteita esimerkiksi kuuntelemalla ohjeita samalla, kun hoidat tai harjoittelet hoitamista. Useasti kysytyt Reiki- meditaatiot ovat nyt myös mukana äänitettyinä.


Reiki1-cd

Reiki1-äänikirjan hinta on 25eur (sis alv)
Lähetyskulut sisältyvät hintaan.

Voit tilata oman Reiki1 -äänikirjasi sähköpostilla yhteystiedot-sivulta
tai soittamalla 
050 431 4966/ Tarja Miettinen

Lähetämme Reiki1 äänikirjan sähköpostiisi ja myös mahdollisesti jos haluat cd:n postiisi maksusuorituksen näkyessä tilillämme tai lähetettyäsi meille tilisiirrostasi tositteen. 

Ps. Tarkoituksenani on myöhemmin tehdä myös Reiki2- ja mahdollisesti Reiki3-oppikirjat äänikirjoina. Kaikkien äänikirjojen määrä tulee olemaan rajoitettu.

                     Tarja