Selväaistimisen Jatkokurssi


Tämä Selväaistimisen Jatkokurssi perustuu aiemmin käymäsi Selväaistimisen Peruskurssiin.
Tämän kurssin tarkoituksena on, että opit seuraavan asteen selväaistimista, toisin sanoen opit avautumaan henkisistä lähtökohdista käsin psyykkiseen selväaistimiseen.

Seuraavien kurssien alkamisajankohdat ja hinnan näet täältä
Voit ilmoittautua kurssille sähköpostilla täältä

aistiharha.jpgTarkemmin kurssista:

Selväaistimisen Jatkokurssi edellyttää, että olet käynyt ja opetellut Selväaistimisen peruskurssin tiedot ja taidot. Lisäksi kurssi edellyttää, että tunnet chakrat ja osaat hoitaa, tasapainottaa ja myös aktivoida omat chakrasi. Jollet jostain syystä osaisi sitä vielä, ehdotan, että käyt ensiksi vaikkapa Chakra Nettikurssin.

Selväaistimisen Jatkokurssi kestää 6 viikkoa.
Kurssin aikana saat kurssilaisena joka viikko kurssikirjeen, joka sisältää tietoa ja harjoitteluohjeita, miten voit edelleen kehittää selväaistimisen kykyjäsi. Kurssikirjeissä kerron, miten eri tavoin voit vahvistaa erilaisia psyykkisen selväaistimisen kykyjäsi, mutta ennen kaikkea kurssikirjeissä on harjoitustehtäviä. Opiskelumateriaalin ja harjoitustehtävien avulla sinulla on mahdollisuus oppia muun muassa psyykkisesti selvänäkemään, -kuulemaan, kaukonäkemään ja kanavoimaan eri tavoin.

Kurssi on henkilökohtainen ja edellyttää psyykkistä tasapainoa kurssilaiselta.
Tämä Selväaistimisen Jatkokurssi on huomattavasti vaativampi kuin mitä Selväaistimisen peruskurssi on ja tämä kurssi edellyttää sinulta kurssilaisena suurempaa omistautumista asialle.

Samoin kuin Selväaistimisen peruskurssi niin myös tämän Selväaistimisen Jatkokurssin olen tehnyt niin, ettei siinä opeteta mitään, mikä olisi sinulle vahingollista. Voit lisäksi aina kysyä minulta, mikäli jokin asia kurssisi aikana tuntuu epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Kurssin aikana sinulle kertyy kurssimateriaalista oma Selväaistimisen Jatkokirja, jota voit mainiosti hyödyntää myöhemminkin.

Itsenäiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa sinulle mahdollisuuden opetella energian aistimisen silloin, kun sinulla itselläsi on siihen aikaa paneutua.

Koska kurssi on jokaiselle henkilökohtainen ja haluan antaa jokaiselle kurssilaiselleni riittävästi aikaani, kurssilaisten määrä on rajoitettu. Voit ilmoittautua kurssille sähköpostilla täältä.

Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä


Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja