Selväaistimisen Jatkokurssi


Selväaistimisen Jatkokurssin voit aloittaa, kun haluat.


Tämä Selväaistimisen Jatkokurssi perustuu aiemmin käymäsi Selväaistimisen Peruskurssiin.
Tämän kurssin tarkoituksena on, että opit seuraavan asteen selväaistimista, toisin sanoen opit avautumaan henkisistä lähtökohdista käsin psyykkiseen selväaistimiseen.

Selväaistimisen Jatkokurssi hinnan näet täältä

aistiharha.jpgTarkemmin kurssista:

Selväaistimisen Jatkokurssi edellyttää, että olet käynyt ja opetellut Selväaistimisen peruskurssin tiedot ja taidot. Lisäksi kurssi edellyttää, että tunnet chakrat ja osaat hoitaa, tasapainottaa ja myös aktivoida omat chakrasi. Jollet jostain syystä osaisi sitä vielä, ehdotan, että käyt ensiksi vaikkapa Chakra Nettikurssin.

Selväaistimisen Jatkokurssi on nykyisin 8 osan kurssi. .
Voit opetella niin usein, kun haluat käyttää näitä kursseja tietoa ja harjoitteluohjeita ja miten voit edelleen kehittää selväaistimisen kykyjäsi. Kursseilla kerron, miten eri tavoin voit vahvistaa erilaisia psyykkisen selväaistimisen kykyjäsi, mutta ennen kaikkea kursseilla on harjoitustehtäviä. Opiskelumateriaalin ja harjoitustehtävien ja äänitteiden avulla sinulla on mahdollisuus oppia muun muassa psyykkisesti selvänäkemään, -kuulemaan, kaukonäkemään ja kanavoimaan eri tavoin.

Kurssi on henkilökohtainen ja edellyttää psyykkistä tasapainoa kurssilaiselta.
Tämä Selväaistimisen Jatkokurssi on huomattavasti vaativampi kuin mitä Selväaistimisen peruskurssi on ja tämä kurssi edellyttää sinulta kurssilaisena suurempaa omistautumista asialle.

Samoin kuin Selväaistimisen peruskurssi niin myös tämän Selväaistimisen Jatkokurssin olen tehnyt niin, ettei siinä opeteta mitään, mikä olisi sinulle vahingollista. Voit lisäksi aina kysyä minulta, mikäli jokin asia kurssisi aikana tuntuu epäselvältä tai haluat lisäselvitystä johonkin.

Itsenäiselle ihmiselle tämä nettikurssi antaa sinulle mahdollisuuden opetella energian aistimisen silloin, kun sinulla itselläsi on siihen aikaa paneutua.


Tervetuloa antoisalle ja unohtumattomalle Nettikurssille!

Tarja