Sielunkumppani

Tiedätkö, mikä on sielunkumppani?

Ajatteletko, että sielunkumppanisi on sinulle Se ainoa, oikea elämäsi kumppani? Oletko sitä mieltä, että olet valmis elämään vaikka koko elämäsi sinkkuna, jollet tapaa nimenomaan omaa sielunkumppaniasi?
Jos ajattelet niin, sinun kannattaa lukea, mikä ja kuka sielunkumppani todellisuudessa on.

Toisaalta, mikäli kaipaat elämänkumppania kulkemaan vierelläsi, sinun kannattaa tutustua Elämänkumppani Nettikurssiin !

Sanana "Sielunkumppani" on kaunis ja useat ajattelevat sen tarkoittavan samaa kuin elämänkumppani, rakastettu, avo- tai aviopuoliso.
Kuitenkin Sielunkumppani tarkoittaa todellisuudessa ihan muuta. Käsite sielunkumppanuudesta tulee sieluperheestä, joka taas liittyy jälleensyntymä-käsitteeseen.
Sinänsä sielunkumppaneita on todella olemassa ja toisinaan heitä saattaa olla useitakin lähistölläsi.
Toisinaan taas sielunkumppanisi saattavat elää toisella puolella maapalloa ja voi olla, ettet tapaa heitä koskaan tämän elämäsi aikana.

 

Lyhyesti kerrottuna jokainen ihminen kuuluu johonkin sieluperheeseen.

Sieluperheitä on lukematon määrä ja jokaisen sieluperheen kaikki jäsenet ovat suunnilleen kaikki samalla kehitystasolla. Jotkut perheet ovat henkisesti kehittyneempiä kuin toiset, eivätkä maaliset perheet aina kuulu samaan sieluperheeseen.
Toisinaan joku sieluperheen jäsenistä saattaa keittyä muita perheenjäseniään nopeammin ja siirtyy osittain myös toiseen sieluperheeseen. Toisinaan tapahtuu myös, että jonkin sieluperheen jäsenistä suurin osa siirtyy korkeammalle kehityksen asteelle ja vanhaan sieluperheeseen tulee uusia jäseniä. Kuitenkin, jokainen meistä tuntee tavallistakin suurempaa myötätuntoa ja rakkautta niin nykyisten kuin myös entisten sieluperheittensä jäseniin.

 

Kuoltuamme tapaamme sieluperheemme ja vietämme aikaa heidän kanssaan. Sieluperheemme jäsenet ovat kaikki meille äärettömän rakkaita, sillä olemme viettäneet heidän kanssaan jo useita elämiä. Käymme heidän kanssaan läpi muun muassa sen, miten edellinen elämämme sujui ja miten selvisimme niistä haasteistamme, jotka olimme itsellemme ennen syntymäämme asettaneet.

Sieluperheemme jäsenet tukevat ja auttavat meitä ymmärtämään, miksi jotkin asiat eivät menneet niin kuin ehkä olisimme toivoneet ja heidän kanssaan näemme paremmin kehityksen kokonaisuuden. Jotkut sieluperheemme jäsenistä, jotka mahdollisesti tulevat syntymään samaan aikaan kuin mekin, saattavat luvata auttaa meitä seuraavassa elämässämme, mikäli tarvitsemme. He lupaavat ehkä tulevansa auttamaan meitä, jos emme etene elämässämme siihen suuntaan kuin mitä olemme aikoneet tai tulevat muistuttamaan meitä tekemistämme lupauksista, jos emme muuten muista niitä.

Joskus harvoin saatamme sopia jonkun sieluperheemme jäsenen kanssa, että pyrimme kulkemaan osan kehityspolkuamme yhdessä saadaksemme jonkin vaikean haasteemme ratkaistua.

Sitten synnymme jälleen tähän maailmaan. Ja unohdamme todennäköisesti kaiken, mitä ennen nykyistä elämäämme olemme kokeneet.
Aloitamme elämämme niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Kohtaamme iloja ja suruja, haasteita ja onnistumisia elämässämme. Voit olla, että osaamme tällä kertaa ratkaista henkisen elämämme ongelmat itsenäisesti, olemme oppineet virheistämme edellisessä elämässämme.

Voi myös olla, että olemme jälleen kerran kompastumassa samaan kuoppaan kuin edellisessäkin elämässä.

=========================

Kerron esimerkin omasta sielunkumppanini kohtaamisesta.

Eräässä elämäni vaiheessa olin lähdössä erääseen henkiseen yhteisöön asumaan jättäen aviomieheni ja lapseni taakseni.

Silloin sielunkumppanini ilmestyi elämääni. Hän asui Keski-Euroopassa, mutta käymässä käymässä jonkin Suomessa. Tapasimme "sattumalta" ja tunsimme molemmat samantien ikään kuin olisimme aina tunteneet toisemme.

Katsoimme toisiamme silmiin ja tunnistimme toisemme, nauroimme yhdessä ja ymmärsimme toisiamme ilman, että meidän tarvitsi selittää asioita. Se tuntui uskomattomalta.

Keskustelin hänen kanssaan mahdollisuudestani muuttaa kyseiseen henkiseen yhteisöön. Hän ei mitenkään tuominnut ideaani tai kritisoinut sitä, mutta hän sai minut näkemään asian toiselta kantilta.

Tapasimme ehkä kymmenisen kertaa. Viimeisen kerran tavatessamme, juuri kun hän oli lähdössä takaisin kotimaahansa, hän otti minua kädestä kiinni ja katsoi syvälle silmiini.
"Hilskutti", ajattelin kauhuissani, "eikö hän ollutkaan tajunnut suhdettamme?!"
"Tiedätkö Tarja", hän sanoi," me olemme tunteneet vasta vähän aikaa, mutta minusta tuntuu kuin sinä olisit rakas sisareni, jonka olen tuntenut jo koko elämäni ajan."
Huokasin helpotuksesta, hän oli sittenkin ymmärtänyt suhteemme.
Suureksi osaksi hänen ansiostaan en sitten lähtenyt tuohon henkiseen yhteisöön, (joka sitten hajosikin muutaman vuoden kuluttua).
Olen tavannut tuon sielunkumppanini muutaman kerran vuosien mittaan ja joka kerran tavatessamme, on kuin olisimme tavanneet edellisen kerran edellisenä päivänä tai viikkona.


=========================

 

Olen tavannut useita ihmisiä, jotka ovat tavanneet sielunkumppaninsa ja vain yksi tällainen sielunkumppani-pariskunta on muodostanut yhdessä onnistuneen parisuhteen ja perheen.

Toisinaan tapahtuu, että kun joku kohtaa sielunkumppaninsa, tämä onkin samaa sukupuolta. Se saattaa aiheuttaa suurta hämmennystä kummassakin, sillä heidän seksuaalinen identiteettinsä tuntuu heittävän silloin häränpyllyä. Toisaalta kumpikin tuntee rakastavansa tätä uutta ihmistä aivan uskomattomalla tavalla ja toisaalta kumpikaan ei oikeastaan haluaisi luopua omasta heteroseksuaalisuudestaan.
Se, kun he ymmärtävät tämän suhteen laadun, että se on sielunkumppanuutta, auttaa usein heitä elämässään eteenpäin.

Useimmiten sielunsukulaisuus kuitenkin tapahtuu vaiheessa, jossa mies ja nainen kohtaavat ja molemmat ovat onnellisesti tahoillaan parisuhteessa.

Silloin tuo sielunkumppanuus voi tuntua todella raastavalta. Kumpikin rakastaa tahollaan puolisoaan, eivätkä he voi ymmärtää, kuinka he ovat voineet tavanneet ihmisen ja vielä vastakkaisen sukupuolen edustajan, jota he rakastavat niin kaikkivoivasti.

Rakkaus raastaa heitä kahteen suuntaan, eivätkä he tiedä pitäisikö heidän erota perheistään ja aloittaa uusi elämä tämän uuden, vanhan rakkaan kanssa.

Olen tavannut monia ihmisiä, jotka ovat tulleet luokseni ja kertoneet tästä uskomattomasta kumppanista, jonka he ovat kohdanneet.
Kun olen kertonut heille sieluperheistä ja sielunkumppaneista, asiat ovat usein seljenneet heille. He ovat ymmärtäneet, että kahden sinänsä onnelisen perheen hajottaminen ei ehkä ole heidän oman henkisen kehityksensä kannalta paras ratkaisu.
Monet sielunkumppaneista ovat päätyneet siihen, että perheet ovat tutustuneet toisiinsa ja uskomatonta kyllä kyseessä olleet puolisot ovat useimmiten ymmärtäneet tuon sielunkumppaneiden kiintymyksen toisiinsa.

==================

Suinkaan kaikkien puolisot eivät siis ole heidän sielunkumppaneitaan, mutta heistä voi tulla niitä. Puolisostasi voi tulla monen elämäsi sielunkumppani ja toisaalta voihan olla, että siirrytkin osittain kumppanisi sieluperheeseen.

Loppujen lopuksihan on tarkoitus, että voimme tuntea samaa uskomatonta rakkautta ja yhteenkuuluvaisuutta jokaista kohtaamaamme ihmistä kohtaan kuin mitä tunnemme nykyisiä sieluperheemme jäseniä kohtaan. Se tapahtuu silloin, kun olemme kaikki samaa sieluperhettä.
Sieluperheemme kasvaa ja laajenee, kun opettelemme rakastamaan kaikkia muita ilman ehtoja.

Joku viisas kerran sanoi:

Rakastuminen on tahaton tunne ja intohimo,
rakastaminen on tahtomista ja sydämen avautumista.Haluatko oppia tietämään kuinka voit löytää itsellesi Elämänkumppanisi?

Tervetuloa Elämänkumppani Nettikurssille !
Seuraavan kurssin alkamisajankohdan näet täältä
Ilmoittaudu kurssille

valkoinenruusu.jpg