suojelusenkeli


Suojelusenkeli / Oma Enkeli

Meillä jokaisella on Oma Enkelimme, toiselta nimeltään suojelusenkeli. Hän on meitä kaikkein lähimpänä ja on aina seuranamme. Häneen voimme turvautua aina tarvitessamme apua, neuvoa, lohdutusta.
Tieto tuosta enkeliyhteydestä on meillä useimmilla alitajuntamme ja muistojemme pohjalla. Tiedämme, että meidän on mahdollista saada apua ylhäältä. Enkelit nimittäin vain odottavat, että kutsumme heidät luoksemme kulkemaan elämän kanssamme, sillä he tarvitsevat meidän lupamme voidakseen auttaa meitä täysipainoisesti.

Kun siis haluat suojelusenkelisi apua, niin pyydä sitä.

Jos et ole aiemmin ollut yhteydessä Omaan Enkeliisi, voit oppia sen, kun vain annat sekä itsellesi ja hänelle siihen aikaa. Jos olet kiireinen ja stressaantunut elämäsi eri asioista, voi olla, että enkelisi äänen kuuleminen tai hänen läsnäolonsa huomaaminen on sinulle vaikeaa, ellei lähes mahdotonta.
Sinun kannattaa silloin rauhoittua aivan tietoisesti. Varaa itsellesi ja enkelillesi aikaa olla yhdessä.
Voit tehdä sen monin eri tavoin.

Joillekin kävely tai liikkuminen luonnossa tarjoaa tilaisuuden rauhoittua ja saada yhteys Oman Enkelinsä kanssa. Toinen taas hiljentyy parhaiten musiikin parissa, kun taas jollekulle tietoinen meditointi on hänen oma tapansa rauhoittua. Se, miten juuri sinä löydät rauhan ja yhteyden oman Suojelusenkelisi kanssa, on yksilöllistä. Jokaisella kun meillä on oma tapamme.

Eräs tehokas, muttei ehkä niin yleinen, tapa saada yhteys enkeleihin, on taide. Mindfullness-enkeli–piirrosten värittäminen voi itse asiassa olla syvällistä rukoustyöskentelyä, jonka kautta enkelit tulevat sinua entistä lähemmäksi.
Voit itse kokeilla, miltä keskittyminen Suojelusenkeli-kuvan värittämiseen vaikkapa vain 20 minuutiksi tuntuu. Kuvan voit tulostaa tästä.

  Jokainen voi halutessaan saada tietoisen yhteyden Omaan Enkeliinsä niin tahtoessaan. Jo pelkkä sydämestä nouseva rukous on tie Oman Enkelin luo, sillä todellinen rukous on todella "sydämen puhetta Jumalalle".

Monet ovat kysyneet minulta vuosien mittaan Suojelusenkeli -korua. Nyt viimein osasin tehdä sen.
Voit käyttää rukousapunasi myös Enkelin Rukouspalloa. Minulle, kuten monelle muullekin, se on ollut arvokas muistutus rukouksen tärkeydestä.