VauvaHoroskooppi

Haluatko tietää, mitä 
pienokaisesi haluaa ja tarvitsee?


Neurologit ja psykiatrit ovat useaan kertaan todenneet, että juuri ihmisen ensimmäiset elinkuukaudet ja -vuodet ovat ratkaisevia hänen kehityksensä kannalta, sillä tiettyjen perusasioiden oppimiselle ja omaksumiselle on varattu omat niin kutsutut aikaikkunat. Asiat voi toki yleensä omaksua myöhemminkin, mutta se on usein hankalampaa ja tehottomampaa. Vauvat eivät kuitenkaan osaa kertoa, mitä he tarvitsevat.

Horoskooppi

Vauvan / lapsen tarkkojen syntymätietojen perusteella on kuitenkin mahdollista nähdä, mitkä asiat ovat juuri sinun pienokaistasi ajatellen tärkeimpiä.Tietojen perusteella voin tehdä hänelle yksilöllisen astrologisen tulkinnan, joka auttaa sinua ottamaan huomioon pikkuisesi haasteet, tarpeet ja lahjat jo paljon aikaisemmin, kuIn mitä hän oikeastaan pystyy ne sinulle itse kertomaan.

Lapsen (0 - 3 vuotiaan) astrologinen tulkintavihkonen on 24 -sivuinen A5 -kokoinen yhteenveto siitä, millainen on pienokaisen yleisluonne, miten hän asennoituu perheenjäsenenä, mistä hän pitää ja mistä ei, mitkä ovat hänen haasteensa ja vahvuutensa.  
Tämä on kummin, isovanhemman, enon, sedän tai tädin ihana ja ainutlaatuinen lahja lapselle.

Horoskooppivihkosen hinta on 58 eur.
Postimaksu sisältyy hintaan.

Astrologia on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista menetelmistä tutustua ihmisen synnynnäisiin taipumuksiin ja haasteisiin. Vaikka jokaisella saman aurinkomerkin ihmisellä onkin paljon samaa luonteessaan, on jokainen jo vauvana oma persoonallinen yksilönsä ja hänestä laadittu yksilöllinen astrologinen kartta ja sen tulkinta antaa enemmän tietoa pikkuisesta.

Voit tilata lapsen horoskooppitulkinnan sähköpostilla yhteystiedot-sivulta.
Lähetä tilausta tehdessäsi lapsesta seuraavat tiedot:

Vauva

- syntymäaika (päivämäärä ja kellonaika)
- syntymäpaikka
- sukupuoli
- onko hänellä sisaruksia

Teen horoskooppitulkinnat räätälöidysti ja niiden valmistumiseen menee noin viikko. Koska haluan, että horoskooppitulkinnat ovat kattavia ja niistä on todella hyötyä vanhemmille ja lapselle, teen niitä rajoitetusti vain muutaman viikossa.
Itse kolmen jo aikuisen lapsen äitinä uskon, että sinulla on todellakin hyötyä tästä kirjasesta.

Lähetä tilauksesi sähköpostilla yhteystiedot-sivulta. Voit myös soittaa tilauksen tai lähettää tekstiviestin
puh. 045 2055 006/ Timo Miettinen
pu.h 050 431 4966/ Tarja Miettinen