Mestarin neuvo tälle päivälle


"He ovat kulkeneet siellä, missä me olemme tänään ja
ovat nyt siellä, missä me olemme huomenna."

Henkisiä Opettajia ja Mestareita on ollut aina ja aina he ovat pyrkineet neuvomaan meitä kuinka meidän tulisi elää ja toimia edetäksemme henkisellä tiellämme.
Napsauttamalla alla olevaa painiketta näet, mitä he kertoisivat sinulle juuri nyt. Se, minkä neuvon saat, on täysin sattumanvaraista.
Kuitenkin, kaikella on aina tarkoituksensa, myös sillä, että saat juuri sen neuvon kuin saat.
Lue, mietiskele ja elä neuvo todeksi. Näin seuraat Mestareita.      


Osa henkistä opettajista on jo saavuttanut henkisen päämääränsä ihmisenä, täydellisyyden, mutta he ovat jääneet edelleen auttamaan ihmiskuntaa sen ponnisteluissa henkisellä tiellään. Eräitä tunnetuimpia näistä suurista opettajista,  Mestareista lienevät Jeesus Kristus, Gautama Buddha, Kuthumi, El Morya ja Saint Germain.

He ovat kaikki opettaneet meitä sekä sanoin että omalla esimerkillään.
Usein me vain unohdamme heidän neuvonsa ja opetuksensa elämän hyörinnässä.

Olen koonnut Henkisten opettajien ja Mestareiden neuvoja vanhoista kirjallisista lähteistä, kuten Raamatusta, Koraanista, Gnostilaisista Kirjoituksista, BagavadGitasta, Dammapadasta, TaoTe Kingistä, Kalevalasta sekä muista  pyhistä kirjoista ja kirjoituksista.
Nuo neuvot eivät vanhene koskaan, vaan ovat aina yhtä ajankohtaisia.

Jokainen meistä haluaisi toisinaan jonkun paremmin tietävän kertovan mitä tehdä ja kuinka toimia.
Saatamme kääntyä ystäviemme ja läheistemme puoleen kysyäksemme neuvoa tai pyydämme enkeleiltä tai henkisiltä Mestareilta apua.

Enkelten viestit me saamme  usein ikään kuin sisäisenä ohjauksena tai epäsuorina viesteinä, vaikkapa toisen ihmisen tai enkelikorttien kautta. Enkelten tai omien oppaittemme viestit ovat siis meille aina henkilökohtaisia.
Sen sijaan Mestarit ovat antaneet ohjeensa koko ihmiskunnalle, meille kaikille ja ne ovat yleisesti luettavissa / tiedossa. Siitä huolimatta ne ovat jääneet huomiotta.

Saitpa neuvon miten hyväänsä, se ei auta sinua, ellet sisäistä sitä.
Neuvot täytyy usein ensin oivaltaa ja vasta sitten elää todeksi.
Silloin kuljet Mestarien viitoittamaa Tietä.